Mina90 -> RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR (27.2.2017 16:53:10)
|
Masala Bejbibi [sm=bravo.gif] jos malo aBd pa ce mirisljavi zamotuljak! Hvala vam na savjetima, ne robujemo ni ja ni muz tim vjerskim principima, vjernici jesmo, ali normala hehhe postimo ranmazan, slavimo Bajram, koljemo kurban, ali nekad se popije, nekad opsuje...sta cemo ko i svi dr ljudi.. Samo mene licno bas nervira kad cuju ime, pa krenu komentarisati....odmah mi suhu neku bace, i bas su bezveze ljudi mogu vam reci. Moje drugarice kad su saznale sta nose, odmah su ime skontale i objavile, i meni nikad nije palo na pamet pitat sto to ime, ili reci da mi se ne svidja ili mozda predlagat neko, jer ko sam ja...svako sebi radja i bira ime... ali zato sad kad sam.ja trudna, jos kad sam rekla Luna, odmah su osuli komentari tipa eto ko Lunjaa, da ti dijete lunja po ulici, ili cigansko ime, nije muslimansko, grijeh je dat djetetu ime koje nije muslimansko...ehh najbolje je bilo kad je jedna osoba rekla da ce.biti lujka jer mjesec simbolizira ludost [sm=smiley19.gif] Ma fuj, bas sam razocarana!
|
|
|
|