bejbibi -> RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR (19.12.2016 11:39:08)
|
IZVORNA PORUKA: manuela IZVORNA PORUKA: bejbibi IZVORNA PORUKA: Bubamara92 IZVORNA PORUKA: bejbibi IZVORNA PORUKA: Bubamara92 Moja A spava po citavu noc kako je napunila 6mjeseci znaci odvikla sam se skroz ustajanja po noci jedino sto sada ustajem na wc po 3 put Joj to je super ,fina bebica bila :) ...ma moji su terz[sm=smiley36.gif] salim se ,nego oni dok god doje ustajali bi svakih satipo,dva ..to je ludnica ,ja ko zombi A da napomenem da sam M dojila 2g a A 1,5g :) .... A je dojila samo 3 mjeseca bila lijena al je punih 40dana plakala po citavu noc.od 23 pa do 3-4h ujutro Grcevi garant ...joj i moja A je bila placljiva.ne tako po noci al po danu cini mi se non stop plakala uh ...te grcevi te skokovi ,ludnica ..ko ce ga znat vise kad tako placu Joj grceve mi ne spominjite... Sa malim smo imali takvih problema dijete se izvijalo od placa uvece od 10 do 1-2 ujutro.Dojen a ja litre I litre ananasa pila tad nisam znala da mu je to probleme stvaralo. Of 15 dana do 3 mjeseca I 5 dana svako vece lumperaj... Joj meni je to najgori period :((( ne znam kako cu ako bude plakalo puno jooj...zato cu se unaprijwd priprwmiti aBd ..kupiti waya lgg,biogaia kapi,dude dr browns i flasicu (ako budem ad davala) kazu da su te dr browns protiv kolika najbolje flasice ... I ishranu paziti ...najbolje od tecnosti piti sok od jabuke po mogucnosti domaci ...ne treba grah,kupus,citruse jesti ...skroz ograniceno kod dojenja ...krompir,riza,piletina,telwtina,govwdina,...salate haman nikakve ...zelena,kupus,paradajz,paprike ne ...ma bas zeznuto kod dojenja ,ne znam kako sam prezivjela i debljala se [sm=smiley36.gif] Al nekako ne smeta tada:) valjda zelja za dojenjem nadvlada sve :)
|
|
|
|