|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u očekivanju beba - OKTOBAR
5.10.2016 20:59:10   
lejla80

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA user posted image

OKTOBAR 2016 user posted image

28.09. tackicaa user posted image
10. 10. winky_sa user posted image
28.10. Eminaja user posted image

NOVEMBAR 2016 user posted image

02.11. Maglaj_num user posted image
10.11. amelaaa user posted image
28.11. svamojadjeca user posted image

DECEMBAR 2016 user posted image

01.12. bebica11 user posted image
03.12. lejla80 user posted image
04.12. leptirica13 user posted image
24.12. bambi1 user posted image

JANUAR 2017 user posted image

05.01. NARI
06.01. midnight489 user posted image
20.01. aidicaa

FEBRUAR 2017 user posted image

02.02. saraa
05.02. Zeze

MART 2017 user posted image

05.03. ananas_ze
06.03. bejbibi user posted image

APRIL 2017 user posted image

MAJ 2017 user posted image

11.05. strepnja
22.05. anandi

JUNI 2017 user posted image

5.6. Mina 90

[/quote]

2011.
2016.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 201
5.10.2016 21:03:55   
tačkicaa
Vala bas zene, radite li vi sta sem sto ovdje skrabate user posted image Evo ja se gegam, osluskujem hoce li sta novo zignut', al' dzaba user posted image ne gine mi modna revije sutra user posted image
Ja svojima telefonom javila, i to kojim rijecima, bolje da ne pisem. Mama iedva skontala sta pricam user posted image Bejbibi pa kako da te ne bude stid, haj sto si trudna, nego svako malo user posted image cestitam kitu i bravo za doktora user posted image neka je ziv i zdrav, a izjednacicete vi, ne brinem ja user posted image
Anandi zao mi je zbog mame user posted image ali nemoj da si sad tuzna, samo pozitivne misli user posted image
Mahanje i ostalima koje ne spomenuh user posted image

(odgovor članu Leptirica13)
Neposredna veza do poruke: 202
5.10.2016 21:07:12   
zeze
Vecer.
Cestitam samy, brz oporavak a bebici svu sreca svijeta da je prati. user posted image

Anandi sretno. Rastuzi me tvoja prica. user posted image Sretno , uzivaj. user posted image

Ko je sljedeci, tackica? Jos maloo user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 203
5.10.2016 21:34:54   
bejbibi
Joj,TACKO ,joj ...ti i LEJLA ste mi dohakale za pol ,ne naslucuj vise nistauser posted image dosta je bilo od mene ,ti si na reduuser posted image
Jest vala i ja ,svako letence po edno detenceuser posted image rekla sam mm poslije ovoga spirala i vazekromija,ne zanima me ,necu da riskiram vise ni pod razno user posted image i plus na sve to kondomuser posted image
Sretno sutra TACKO ,ima da bude veselouser posted image ej mozda ti pregled potakne bolove ;) tako je bilo sa Samy jelda ..
Sta ima kod ostalih ?!
A zaspala,M se vrti haman gotov ,ja gledam krimi seriju ...danas sam se bas nahodala ..sutra isto moram aBd ..idem skratiti neke hlace i jos malo sopingovati ,nasla sam neku bas bas povoljno radnju ,divotauser posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 204
5.10.2016 21:47:38   
bejbibi
Zene mogu li se sada farbati ? 18+3 sam ..4,5 mj ...
Vljela buh se malo dotjerati pred put user posted image a pojma nemam kad cu user posted image mozda naredne sedmice ,nadam se 😞

Reko mi dr da mogu komotno avionom 🤗

< Poruku je uredio bejbibi -- 5.10.2016 21:48:41 >

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 205
5.10.2016 22:04:02   
tačkicaa
Bejbibi Jasta, sve mjere zaštite poduzmi, sta ce narod rec' user posted image neka bona djece, vidis kako ti dobro ide sve user posted image sto se farbanja tice, meni je moja rekla da kao sacekam 13 sedmica, cisto reda radi. Mislim da nije to neki problem. Ja sam stavljala kanu, ali slabo se prima.
Zeza kako kod tebe ide?
Lejla a dje je komentar? Zar samo spisak?

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 206
5.10.2016 23:01:15   
Bebica11
Nemojte mi zezat Bejbibi za treće.user posted image

A ti Bejbibi nema odustajanja. user posted image Danas je bas čudan vakat. Društvo nameće neki osjećaj "stida" ako je preko dvoje djece. Mada su djeca najveća radost i projekat životni. Prelijep osjećaj imati njih kao neke mini ciljeve i podrediti sebe njima. I kao nagradu dobiti njihovu ljubav,zagrljaj, i poljupce...

Ja treće nisam planirala al sam bila sretna kad sam ugledalauser posted image
I ne namjeravam te spirale ugradjivati ni čovjeka podvezivati pa makar ih desetero rodila user posted image

Eh baš danas da vam ispričam situaciju... danas sam uspjela sokirati dr u Domu zdravlja. Došla ja po uputnicu za laboratorij jer privatno vodim trudnoću. Kontam koliko doprinosa svaki mj plaćam bar nalaze ovako u ambulanti da vadim.
I tako bez termina prime me nekako. Ulazim ja bulka (hidzab nosimuser posted image ) 32sedmica a neka krupnija starija sestra uzela knjižicu otvori....dr uzela nalaz Nidzarin već piše uputnicu...i gleda mene preko oka ta sestra i ono aaaa pa moje prezime izgovori "ne radiš više u ovom advokatskom uredu?" a ja odgovorih "ne", "aha....a ova firma..." pa promuca naziv. Rekoh "računovodstvena agencija" a ona shock. Oj bulka radi??!?? Aha. Ok. "A dijete koje ti je?" Rekoh "treće"user posted image Raspad sistema ništa joj nije jasno.
Ok. A sta radis u računovodstvenoj agenciji, sta si po zanimanju? Garant konta bulka ova 'rasplodna' garant higijenicarkauser posted image rekoh "računovodja". Žena frapirana. Aha. A onda slijedi provala. Pita "a za računovodju koja škola tu ide?" user posted image rekoh "Ekonomski fakultet". I doktorica prestade pisati u tom trenu pogleda u nju. Ono vidno joj neugodno. Al i ona da utvrdi "jel u Sarajevu?" Rekoh "jeste". I tako ostavih ja njih sokirane da se vjerovatno ne uklapam ni u kakav šablon u njihovoj glavi ni stereotipuser posted image user posted image

Dok sam isla na posao pišem mužu sms rekoh zbunila sam ih. Smije se on tako i trebauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 207
5.10.2016 23:50:27   
bejbibi
BEBICE ovaj tboj post me i rastuzi,razljuti al i usreci :) kako su zadrte Boze dragi ...fuj ...pa zar kod mas toga mora biti gdje je hidzab normalna stvar i pojava ...i ja sam pokrivena al sam odradila samo pripravnicki,ostadoh trudna i nije mi se radilo user posted image i to sam magistar ,al et ja oko djece se daverala i nista karijera user posted image ma nije meni zbog broja djece ..ja sam ih htjela bar 5toro imatuser posted image al sa ovim mojim trudnocama i mucninama stvarno ke tesko prodeverat sa dvoje male djece ...da bar nemam tih mucnina ja bih 10 radjalauser posted image joj kad mi se sad ispuni hahah
Cak sam planirala za 10 g trece (mlada sam,''87 godiste),al dzaba sta mi planiramouser posted image vec kako onaj gore odredi ...taman sam htjela malo karijeru gtaditi kad ostadoh trudna . Garant me mm sabotazirauser posted image koji je onuser posted image vamo kao haj radi a vamo bum ja trudna ..eee namjerno to onuser posted image
Vazektomiju je sam predlozio al izgleda salio seuser posted image a ja planiram aBd spiralu al vidjet cemo ..nesto mi to ne pase ,ugraditi nesto unuyra ijuuuser posted image al moramo nesto ...zasad je dosta ,nadam seuser posted image samo nek su zivi i zdravi ovi

< Poruku je uredio bejbibi -- 5.10.2016 23:53:35 >

Neki autor...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 208
6.10.2016 0:28:53   
Mina90
Anandi idem sljedece sedmice doktoru, kontam bolje malo sacekat da se bolje vidi, negi pozuriti...da li znate kada/kojoj sedmici mogu potvrditi da je srce pocelo kucati ?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 209
6.10.2016 8:35:37   
winky_sa
Jutrooooo user posted image
E bebice svasta. Kako sebi ljudi puno daju za pravo. user posted image
Mina meni su sa 5 sedmica potvrdili trudnocu a vec na slijedecem pregledu sa 8 sedmica se culo srce da kuca.
Tackice jesi li uspjela poraniti jutros. Javi kako je proslo.

(odgovor članu Mina90)
Neposredna veza do poruke: 210
6.10.2016 9:18:55   
bejbibi
Jutro zene ,sta ima .jeste se naspavale ..mi se spremamo pa cemo vani mada jr pohladno,vec se moraju deblje jakne obuci ..al je bar suncano .ne mogu ni onu kisu i tmurno vrijeme ...
MINA tako otprilike oko 8s se cuje ..i kod mene je bilo ko kod WINKY

Neki autor...

(odgovor članu winky_sa)
Neposredna veza do poruke: 211
6.10.2016 10:07:30   
lejla80
Jutro, jutro, brrrr hladnoće, ja sam se sinoć smrzla, a još nisam nešto pretjerano hodala, do auta i nazad, baš je zahladilo. Srećom jučer sam premještala ljetne i zimske stvari al valja mi i jakne izvaditi, ovo nije za šale.

Bejbibi neka je sa srećom sinčina hah...bit će i cura kao posljedica tih silnih romantičnih filmova koje gledaš a još si mlada, ima od tebe još materijala za rađanje user posted image Ja se farbam isto počela nakon 12 sedmice.

Bebice i mene zna presijeći tako, te žignuti ponegdje..ja se tješim da se bolovi ne pojačavaju i da se mjsta mijenjaju. Čak ovih par dana nekako osjetim i ovaj rez od prošle trudnoće, valjda je to normalno. A za hidžab, pa ne znam iskreno što se iščuđavaju, barem oko nas je dosta žena sa hidžabom koje normalno rade i školuju se. Ostah iznenađena.

Anandi draga, baš me rastuži tvoja priča a i babo sigurno ne zna drugačije iskazati emocije pa je odreagovao na neprimjeren način. Kao što žene gore spominju da im je neprijatno objaviti roditeljima sretnu vijet, tako je i određenom broju roditelja neprijatno primiti istu. Sve to bude normala kasnije, dok se svi naviknu a posebno kad se rode user posted image .

Leptirice jesi vidjela žena vrijednih user posted image , nego i ti bi se mogla malo više aktivirati, nema veze što pišeš sa mobitela.

Tačko sretno danas u pokazivanju mačke user posted image , ojj koliko te zezam , ne gine mi haman isto user posted image

Mina, meni se čulo srculence sa 6+ al i to ti sve zavisi od toga kada je bila ovulacija.

Winky, kakva si ti danas?

Amelče, javi se sa vijestima.....

etttt odoh sad da šta prezalogajim

2011.
2016.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 212
6.10.2016 11:56:13   
winky_sa
Sta se fesava, nesto ste mi se usutile. Jel to sve cekamo detaljni izbjestaj od tackice user posted image
Kod mene sve po starom, doduse malo me bole ledja od sinoc. user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 213
6.10.2016 11:56:13   
tačkicaa
Evo mene opet u starom izdanju user posted image
Ljudi moji uzas jedan. Pregledo me Ardat s onim svojim kobasicama, sva sam rastelovana user posted image i jedno 5 puta pita jesam li sigurna da sam u terminu user posted image zatvorena kaze skroz, i opet u ponedjeljak na komisiju user posted image
Ali hajde, meni je svejedno drago da nisam morala ostat', nek se ova lopiba jos malo sigica, kad je vec ovako fit user posted image
Nisam procitala sta ste pisale, pa halalite-ulozicu popravni za koji sat da vas ispratim. Za sad imate mahanje od zacementirane terminuse user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 214
6.10.2016 11:57:38   
amelaaaa
Zeneee dobar dan :) Jutro davno proslo, a ja ne stigoh pisat :)

bejbibi cestitam za malog batu, znam da si prizeljikivala roze crtice, ali jos je to rano, mozda se doktori predomisle user posted image

anandi tuzna ti je prica, roditelji znaju biti stvarno cudni kod primanja tih vijesti.. Sjecam se kad smo rekli za prvu bebu, sa obje strane su bili odusevljeni, a kad smo rekli za drugu reakcije su bile uzas. Moja mama se naljutila, ali bukvalno, i bilo je komentara tipa kako ce to ona sad (posto je starija curica imala nekih 7-8 mjeseci kad smo objavili da sam opet trudna), ali ni manje ni vise nego kako ce ONA a ne kako cemo muz i ja user posted image Dok je svekrva mrtva hladna pitala zasto ja nisam koristila neku zastitu, iliti kontracepcijske. Ja nisam bila tu prisutna, muz joj je rekao nasamo, ali malo je rec da sam poludila kad mi je prenio. Nakostrijesila sam se sva, i to ni manje ni vise zasto ja nisam koristila zastitu, a ne zasto se niste cuvali ili zasto muz nije pazio, kao da on nema veze s tim, nego sam ja sama u tome. Ludnica user posted image user posted image

Ah da, pravilo je da se od 8me sedmice cuje srce, znaci 7+, ali moze to biti i sedmicu gore-dole :) ljub ljub za sve zene dembele :* :* :* :* :*

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 215
6.10.2016 12:00:07   
amelaaaa
tackice draga user posted image user posted image Nemam nikakvih komentara user posted image user posted image Mogu mislit kako ti je dosadilo iscekivanje user posted image

(odgovor članu amelaaaa)
Neposredna veza do poruke: 216
6.10.2016 14:27:42   
bejbibi
Evo i mene ,opet se nahodala danas al radi cejfa user posted image

LEJLA nek su mi ziva i zdrava ova djeca a zasad ne planiram ,taman do 30te 3 djece user posted image al i ovo kako sam zatrudnila ja ne znam tako da mi je bolje zapecatit se doleuser posted image

TACKICE pa sta je to kod vas user posted image nece curetak vani pa nece...ma nema veze ,dok je plodna voda ok nema frke ...mozda ti preglwd sta potakne ...jer je meni tako ..doduse mene bolilo noc prije termina i odem doktoru kad kaze nista,nula otvorena..mene u toku noci razvaljivali bolovi,oka nisam sklopila,i tek se naredni dan navecer u 7.15 porodim ..tako da nikad ne zna :)
Evo kuham rucak ..A treba spavati al nece da ide u sobu lopov

Eno kupila sam farbu..da vas pitam nesto ..mozel se ici frizeru sa svojom farbomuser posted image nesto ko da mi je frizerka rekla da moguuser posted image ova gdje se sisam ...jer hocu i da se osisam..pa svejedno mogla sam se prvo osisati i ponijet farbu pa ako moze super ak ne sama cu user posted image kolko je uopste farbanjeuser posted image user posted image jel se vi same farbate ..mene svakko niko ne vidi tako da mogu i sarrna ispasti user posted image

Neki autor...

(odgovor članu amelaaaa)
Neposredna veza do poruke: 217
6.10.2016 14:30:34   
amelaaaa
Zene drage, niko nista nije pisao user posted image Garant setate, po ovom suncu user posted image

Ja od doktora pa da vas izvijestim, sve ok, nista novo... Uloziva prst, posteljica nije zrela, kaze dr.moze posao do srijede ali da onda sto vise mirujem i lezim, jer za bebu puno znaci svaki dan. I muz da spava u drugoj sobi user posted image user posted image
Cini se da je ova bas sitna u odnosu na prvu curicu... Prizeljkivala sam da bude manja buca, i da je meni lakse a i sa prvom sam se mucila oko dojenja i hrane (kazu krupnija djeca slabije dobijaju na kilazi i u to sam se uvjerila), ali opet mi nekako neobicno... I muci me iskreno da vam kazem, sto je sitna, da joj nesto ne fali, je li sve u redu... Ma nadje zena izgovor da se nasikira... user posted image

(odgovor članu amelaaaa)
Neposredna veza do poruke: 218
6.10.2016 14:34:57   
amelaaaa
bejbibi pisale smo istovremeno heheheh

Za farbanje znam da mozes ponijet svoju farbu i onda ti je dosta jeftinije... Moja mama tako cesto radi, da ne melja po kuci. Naplate samo uslugu farbanja, a to je nesto smijesno, kod nje je kratka kosa, uzmu joj mozda 5 km... user posted image

(odgovor članu amelaaaa)
Neposredna veza do poruke: 219
6.10.2016 15:25:34   
tačkicaa
Bejbibi joj vala me izmucio, evo bole me i ove kosti kako se vec zovu, stidne. I evo neki roskast trag na dnevnom ulosku vec drugi put od kako sam dosla. Kontam da mi nije sta podero user posted image a i ja kako znam mozes ponijet svoju farbu, sto da ne. Cijene ti zavise od grada do grada, a od lokacije u gradu, pa ti ne umijem kazat'... Ja čekam da se porodim pa da idem na šišanje i farbanje,ali nista od toga, dok se ova izmili vani, mocu samo kapu kupit' jer ce i snijeg user posted image
Amela jao uloziva prst, kako ti zavidim user posted image i moja je sitna kazu, ali je i dinamitna user posted image eto ako se ne porodis do srijede, gledaj brate da pises i od kuce podjahkad user posted image

(odgovor članu amelaaaa)
Neposredna veza do poruke: 220
6.10.2016 15:58:18   
lejla80
Amelaaa super za kontrolu, zar grije negdje sunce, ovdje ga vala nema. Tmurno i hladno, užas.
Ja od dosade otvorila paket koji mi je donijela sestra sa bebecim stvarima. Tako mi godinama prebacujemo tu paketinu jedna drugoj, odbacimo ono što se ofuca a fine stvari sačuvamo. Hajde reko da se zabavimo malisa i ja i usput vidimo čime raspolažemo. Ajjj koliko je tu stvari, igračaka, dekica, uhhh....živa ne znam gdje ću sa tim stvarima silnim..kad mm dođe sa posla ima da me strelja hah ionako danima zvoca da sklonim kolica sa kući a meni žao A se igra sa njima user posted image Ja sam inače jedna od onih matera što sve pušta djetetu hehe
Eto imamo svega, možda još koji bodić da dokupimo.

Što se tiče težine, kod mene ne vrijedi to pravilo. A se rodio 4350 g i skoro svaki mjesec na pocetku je dobivao više od kile. Baš je napredaovao mashallah a isključivo je dojen bio. Sad se ne razlikuje puno od svojih vršnjaka, tako da ustvari nije ni bitno kakvi se rode. Neki su oni nama zdravi.

Bejbi ja se sama namljackam. Navikla.

Tacko pa taj te grubijan Ardat razvalio. Čula sam da je plaho nježan sa svojim rucendrama.

Etttt odo malo zaspat, upravo ležim pored A, on fino zagrijao pa se i meni nasmiga.....

2011.
2016.

(odgovor članu tačkicaa)
Neposredna veza do poruke: 221
6.10.2016 16:48:22   
bejbibi
Pa TACKO mozda to i krene aBd :) bude tako poslije pregleda a tebi je i vrijeme vise ...drzim fige da to krene i da bude sve ok ;)
Eh bas cu vidjet da odem na sisanje i ponijet cu farbu user posted image
I kod mene kratka kosa..ne mogu dugu kako dojim ,po 10x se budim...taman htjela pustit da naraste fina kosa i opet trudna ,opet dojenjeuser posted image tako da zasad kratka neka bude a i nekako mi ljepse ...lakse
AMELA dokad so ti na poslu,do srijede? De bona pisi kad budes kuci neces nas valjda zaboraviti user posted image

LEJLA I meni se prokunjalo al ova moja nece pa nece ..a glasni brate ,vani se cujuuser posted image nema sanse da zaspem

Neki autor...

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 222
6.10.2016 17:04:59   
Bebica11
Tackice ne sekiraj se. Po Ardatovim rukama i ne možeš biti otvorena user posted image

A ja sa drugim dosla u bolnicu ctg los,Ardat me pozvao na stol. Kad je ubacio rucetine nesto je okretao(ja sam se uhvatila za glavu i stegla da ne vrisnem) jaranice otvorila sam se za satuser posted image bas rapidno. Moguće da će i tebi potaknuti otvaranje user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 223
6.10.2016 17:08:46   
Bebica11
Amelaa hB na urednoj kontroliuser posted image Moja N je bila 2850Gr terminsko dijete. Bas nije nista gubila. Žilava bilauser posted image I odmah napredovala i to rapidno. Malo nas je to zezalo jer jr imala grčeve. A puno sam je lakse rodila od sina jer je sitnija i lakše izletiuser posted image doduše ona je bila duga a mršava. Meni je bila prezrela posteljica pa zato. A ti ako brines pojacaj slatko. Secer u krvi hrani bebe i deblja. Svaki dan malo čokolade i ne sekiraj user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 224
6.10.2016 17:12:22   
Bebica11
Lejla ja i ti smo u istim fazamauser posted image
I ja sam donijela neku torbu robice. Ja i zaova tako cirkulisemo. Meni je danas stomo bolje samo u jednom momentu na poslu me boljuckalo al skroz nisko i kratko. Također kad sam stigla kuci pa u toalet abdest...Opet me malo. Legla i smirilo seuser posted image

I virus prolazi hBuser posted image al braco mi se sad žali na grlouser posted image nikad dva hajra sastavitiuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *