Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar 28.9.2016 16:21:46
samy_lo
Kako ste mi sve redom? citam vas od jutros ali nemam snage da pisem.. Ja sam sinoc fino spavala za veliko cudo,ali zato sam cio dan kao slomljena..preumorna sam
RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar 28.9.2016 18:11:06
Bebica11
Zeniceeee
Evo i mene. Puno sam bolje danas hB Boli me jos grlo al blago i nema temperature. Danas sam isla i na posao sta cu. Uglavnom nek ide na bolje hB. Sad ću opet jedan čaj djumbir med i voća malo forsirati.
Hej vidim tackici danas termin
Nemojte me ruziti al statistike pokazuju da je povećan broj poroda kad su mjesečeve mijene tako da baby boom očekujem za vikend aBd
U svakom slučaju sretno anidli vjerovatno ona vec veceras ide u bolnicu na pripreme
Odoh sta večere spremati
Bejbibi brz oporavak i amelice...samo su virusi proći ce Bejbibi zavidim na hm robici i radnjama da imas priliku obići
RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar 29.9.2016 7:33:40
amelaaaa
A mozete mislit, ja jutros u lift, kad komsije komentarisu kako je dobro sto su pustili grijanje, odnosno one tople probe... A kod nas kuci svi radijatori zavrnuti, haman smo se mi jedini mrznuli u zgradi
RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar 29.9.2016 8:52:14
lejla80
Dobar jutar
Amelaaa ko sikira? Što to ne spavaš bonicko? Obavezno potrazi grupu na FB, ima svašta na njoj, mnogo korisnih informacija, mada ima mnogo i onih koje seru da izvines haha .
Samy danas 40 + 4 ha? Ko je pogriješio termin, prebit ćemo ga Eto još malo pa si i mene presisala sa terminom. Ja sam u prvoj trudnoći prenijela sedam punih dana. Bilo mi je sve dokundisalo, i Jezero i ctg uhhh. Ne daj se...
Nari gdje si?
Zeze, dobro nam došla. Valjda ćeš se družiti sa nama. U posljednje vrijeme slabo imamo novih trudnjača a i one koje se jave odmah nestanu, pojma nemam zašto. Baš smo mi fine Piši nam termin.
Ostale moje bembele ljubim vas, odoh ustati da pravim kafu a i dijete mi čini mi se nešto pere u kupatilu
RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar 29.9.2016 9:06:20
amelaaaa
Ima tih grupa vazda po fbuku i svega u njima... Koliko korisnih stvari toliko i onoga sto iznervira A mene ti malo muz sikira, malo curica nervozna lose spava, pa je stavimo izmedju nas a ona jos veci haos napravi, baca mi se po ledjima, udari po glavi...ludnica Ali sve bih ja to izdrzala da ne bi grc u nozi... i sad me boli
Joj ljudi jedva cekam da zavrsim s poslom, a pripremila sam kamaru projekata za kasnije, te sivenje jastucica, te neke police na zidu, te mi od anidle cini mi se ostade ideja za neke okvire za slike... A ako budem ovako "lijepo" spavala izgleda da ce mi vise od pola planova propast
RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar 29.9.2016 12:24:45
winky_sa
Taman da ne budem jedina u oktobru. Sammy i tackice jeste li bile na pregledima danas? Sta kazu doktori?mene jos niko na Jezeru nije pregledao, samo ctg radila
RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar 29.9.2016 12:26:33
lejla80
Bejbibi ima grupa Klub trudnica i mladih mama iz Sarajeva, baš puno žena ima u grupi i to baš i raznih mjesta. Tu bi najlakse mogla naći koju zenicu iz slo.
Samy šta veli doktor, jeste li bile danas na pregledu? Gdje nam je ovo tackica?