Enisa1989 -> Prenošenje trudnoće (22.6.2016 20:59:49)
|
Ne znam da li se ikad otvarala tema ovog tipa ali ja sam upravo u toj situaciji. Termin mog poroda je bio 18.6.2016. (subota) ali ,kao što i sam naziv teme kaže, ja još uvijek nisam rodila. U subotu sam otišla na pregled na Gradinu i pregledali su me preko ultrazvuka i ustanovili da je sve zrelo i spremno za porod , te me uputila na amnioskopiju i ctg. Hvala Bogu, sve je bilo uredu. Kontrola za 2 dana. Odem ponovo na Gradinu u ponedeljak i isto stanje. Plodova voda uredna, ctg uredan i otvorena 1 tanji prst.Kontrolu mi zakažu za 24h tj. odma sutradan. Taj dan sam imala lagane kontrakcije i bolove u kristima. Ja se živa obradovala da se možda ne porodim ali ništa. Juče odem na kontrolu i urade mi ponovo amniskopiju, ctg i UZ. Otvorena jedan deblji prst, beba se više spustila i doktorica misli da bi mogao početi porod sam od sebe. Kontrola opet za 2 dana. Juče i danas imam blage kontrakcije, neke su bolne,a neke nisu ( stomak mi postane čvrst kao kamen) . Kontrakcije nisu tokom čitavog dana. Sad ih imam povremeno i pripremam se za opet sutrašnju kontrolu. Danas sam 40 + 4 :) Da li je neko imao slično iskustvo ili ???? Ja više ni sama ne znam kako da izađem na kraj sa ovim i postalo mi je i više nego mučno.
|
|
|
|