lejla80
|
Curke moje jeste li mi dobro sve redom, evo i mene malo jest da me niko nije tražio što bi rekla moja drugarica Winky Ja evo tušim se višnjama i malinama, to su mi najdraža raja...pored toga mnogo volem borovnice, smokvice i kruškice...lubenicu ne volem U međuobrocima koji orah, brusnicu i sličnu raju pojedem kad mi se nađe, jer kakve god ja prohtjeve imala, imaju i ovi moji dečki, prate me u stopu, samo što i prenatal nisu počeli uzimat . Pokušala sam sa ovim voćnim điđama kad me uhvati glad al jok, meni tad ni snikers ne pomaže , samo konkretne slane stvari dolaze u obazir. Mislim da ću vagu sakriti negdje. Nije mi zbog mene, al me mati moja maltretira, i to preko telefona mi prati svaki gram jer zna kako ja umijem prekrdasiti. U prvoj trudnoći preko 20 kg, i dalje sam prestala brojati. Kad se radi o ovoj nezdravoj hrani, tu sam se prilično reducirala radi ovog mog velikog đeteta, jer gledam da jede zdravo i kvalitetno a pošto nisam baš toliko vrijedna da kuham nekoliko jela, onda smo svi na tom zdravom režimu, koliko god je moguće. Nekad naravno napravimo i koji izlet. NARI vršnjakinjo i zemljakinjo hehe..do koje si ti sedmice dogurala? I ja sam imala sličnih problema u prvoj polovini Ramazana, tačno nisam znala šta spemiti jer mi je bilo muka a mm svejedno, samo nek se jede, tak da nije od neke pomoći kad zafali ideja. Mene popustiše mučnine negdje oko početka četvrtog mjeseca, valjda će i tebe. Arijana pa očita li ti doktor taj nalaz? Ja nešto ne pamtim te brojeve al svaki put bi mi neko gore rekao je li u redu ili nije. Znam čak da su me jednom vratili da ponovim ctg, nešto se beba bila uspavala. Buba Daro eh drago mi je da si našla odgovarajuće pape Šta taj tvoj čojk galama na narod, to vi radite u istoj firmi. Uh jest vam veselo hehe Nudžejma ma samo ti nama piši šta bilo, ne mora bit pametno Još malo pa će bit i šetnjica Tačkice jesi li makar šta sredila, da ne bude hodanje uzalud? Winky to su ti one lažne kontrakcije, a št se tiče tog prostora za bebu, u pravu si, a posebno imaju prostora ove druge , treće i ostale bebe, kad su im ove prve sve lijepo raširilie, da ne kažem razvalile Eto odoh sad opet da se spremam za iftar, pošto smo pozvani na jedno od mojih omiljenih mjesta kad je o iftarima riječ, odlučila sam da se malo i doćeram... Tak nahoda se ja ovaj Ramazan, šta ćeš kad nas je ko rokića a još nisam otišla na Tabiju da gledam topa, haman će me top i ovaj Ramazan obići... Ljubim vas