Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Igrajmo se: Lino kašice skupi, nagrade po... 11.5.2016 19:31:08
Leptirica87
drage zenice meni nikako nije jasno kako tako brzo sakupite kliktaje,jel svakim otvaranjem stranice meni iskoci po jedna kutijica,....zarazno je bas,neznam ni sto klikcem kad sam dalekooooo
RE: Igrajmo se: Lino kašice skupi, nagrade po... 11.5.2016 21:43:58
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Leptirica87
drage zenice meni nikako nije jasno kako tako brzo sakupite kliktaje,jel svakim otvaranjem stranice meni iskoci po jedna kutijica,....zarazno je bas,neznam ni sto klikcem kad sam dalekooooo
RE: Igrajmo se: Lino kašice skupi, nagrade po... 11.5.2016 23:48:41
Dragana V
Ljudi moji ja nzm za vas, ali ja se okilavi za jednu kasicu :( Udjem na clanak, pa dok ga ocita pa dok spustim na kraj str. ponekad i vratim i tek onda se pojavi i pokupim je.I to ide bas kilavo i sporo. Jel ja gresim gde il?
RE: Igrajmo se: Lino kašice skupi, nagrade po... 12.5.2016 15:04:15
Dragana V
Ja nzm majke mi kako da sam oktopoda zposlila ne bi toliko naosvajala poena. Danas sam jedva 200 i to BAS sam se trudila. Jedino da sjedim celi dan i nista drugo da ne radim nego da klikam al ni tad ne bi mogla ovoliko skupiti nema pojma.
RE: Igrajmo se: Lino kašice skupi, nagrade po... 12.5.2016 15:36:21
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: alman
a mozda se i familijarno klika pa se ide po 200 klikova za 5 min pa se naklika jedna hiljada pa onda polahko laganini
i o ovome sam razmišljala rekoh možda sa više kmp klikaju, znači ja sam neki dan hiljadu i 200 ruka mi otpala, a o očima d ane pričam, za jedno 8 sati, znači ja se divim ovim po 12 ooo što su
RE: Igrajmo se: Lino kašice skupi, nagrade po... 16.5.2016 22:50:47
Visnja RR
Jos uvjek nismo kompletirali sve adrese pa bih zamolila da mi posaljete na pp svoje podatke: ime i prezime adresa broj telefona
Orgаnizаtor će nаkon zаvršetkа tаkmičenjа (od 17. 5. do 22. 5. 2016.) sve dobitnike pozvati dа dostаve svoje lične podаtke (ime, prezime, broj telefona i adresa u BiH). Dobitnicima će nagrade biti poslate na adresu, o trošku sponzora, u roku od 30 dana od dana završetka nagradnog konkursa. Ukoliko se dobitnik u roku od 8 dаnа ne odazove na poziv organizatora, tj. ne dostаvi sve trаžene informаcije, smаtrа se dа se odrekao nаgrаde, tako da organizator istom može slobodno raspolagati.