pocahontas -> RE: Dijete i sport! (7.3.2016 13:39:41)
|
mišljenja sam kako djecu do skole ne treba ozbiljno smarati nekakvim treninzima i bilo kakvim sportovima, vodanjima i sl. do tada, dovoljne su livade, parkovi, planine i šumice da se dijete igra i istrči sa drugom, drugaricom, bratom, sestrom, rođakom, rodicom, mamom, tatom..naučiće rolati, voziti biciklo, pa čak i osnove fudbala, odbojke, tenisa..i Između dvije vatre jel [sm=smiley36.gif] mi smo krenuli na judo nedavno ali i dalje mislim da su svi ti sportovi koje treniraš cijelu godinu po par puta sedmično poprilično opterećenje za dijete i mislim da im je draži dan na planini proveden s nama umjesto toga [sm=smiley1.gif] bojim se da im sa recimo 9,10 godina, u periodu kada bi baš trebali da se "sklone s ulice" sve to skupa ne dosadi i da ne pošalju sve to skupa s nama u tri zvide materine[sm=jezicek.gif] super mi je stvar tokom godine proći skolu klizanja, skijanja, plivanja što traje po par dana/sedmicu, dvije, a sad neki ozbiljni treninzi navedenog po par puta sedmično su mi suludi..[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|