Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Posljednji pozdrav malenom od naše cauchy 21.2.2016 16:20:40
Daliyah92
Draga Cauchy, jako mi je zao Da vam Bog dragi podari snage i strpljenja da ovo prebrodite
RE: Posljednji pozdrav malenom od naše cauchy 21.2.2016 22:55:55
irenaSA
Draga, ne postoje riječi koje bi mogle ublažiti tvoju bol...nekada je dovoljan samo zagrljaj...ako ce ti biti lakše bol će vremenom biti manja...dug je put do toga ali ti si jedna hrabra i jaka žena....i ja sam bila na tvom mjestu...ako ti treba razgovor ili bilo sta...tu sam....
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...