boki11 -> RE: Konzumacija cigareta? (19.8.2016 18:48:04)
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: McNulty Ne pusim vec 8-9 godina, supruga takodjer ne pusi. U stanu ne damo da se pusi, mada niko normalan i ne pokusava pored djece. Mene su cigare toliko unazadile da sam fasovao astmu, srecom kutarisao sam se na vrijeme, jacao pluca fizickom aktivnoscu i radio na imunitetu i sad sam dobar, ne koristim nikakvel ijekove. Nisu mi nikako jasni ljudi koji truju svoju djecu, cesto vidim u autu kako roditelj s cigarom u ustima vozi a dijete sjedi pozada, mislim kako neko moze biti toliki kreten. Trudnice isto, ljetos sam sreo jednog druga u kaficu i tako pricamo, dodje mu supruga, trudna, tako malo pricamo o djeci kad hanuma zapali cigaru, ja se sje*o... mislim prije 30-40 godina ljudi i nisu znali kakvo je zlo cigara, ali danas kad na svakom koraku upozaravaju da cigara izaziva rak uzeti cigaru dok nosis dijete [sm=smiley5.gif] Često kažem da većinom kokuzi puše... Život ih utuko djece ko u priči niko ne radi a garka je tu....majku mu kako? Valjda ih smiri sta li Meni je to čisto bacanje para....kutija običnih cigareta košta oko 4 km...puta 30 dana i tako godinu... To je čista rata kredita...koju svjetla obraza ispusis i istreses u smeće... Jeli tako racunas i kada popijes alkoholno pice? Mislim, koliko ih popijes pa pretvoris u ratu kredita? Od sebe i muza, mozda mozete zivjeti u duplo vecem prostoru ako budete na vodi i nekad sok popijete, bez kave svaki dan.
|
|
|
|