veeseelaa -> RE: Zivot u braku (11.2.2016 9:26:45)
|
često pričam na ovu temu s ljudima brak -dobar - loš - zao [sm=smiley36.gif] i zaista su različita mišljenja o stanju istog u biti dobar je kad se partneri osjećaju dobro, i tu ništa ne barkat, pa nema veze što kona ne konta taj vaš neki odnos [sm=smiley36.gif] a kad je loš ili zao , treba nešto raditi, jer vrijeme prolazi, život je kratak da bi ga proveo u nbekom haosu, a možeš uticati na te neke stvari Bog ti da neku sudbinu, tipa da se rodiš, da nekog voljenog izgubiš i sl al vala nije ti poslao zlo da ga trpiš imam dvije kćerke, ne znam još naravno kakve će biti temperamentom i stavom o braku, zajednici, životu možd ato bude skroz drugačije od mog gledanja al moje je da ih prije stupanaj u brak upozorim na neke okolnosti, šta sve može da se desi, očekuje itd nadam se samo da će biti razborite a ne u oblacima i da će primiti k znanju poslije neću da slušam žalopojke mnogo toga se može dokučiti u vezi gdje će se živjeti, kakav mu je odnos sa njegovim bližnjim, koliko je neovisan, koliko mu je nametnuto oabvezea od strane roditelja/braće/sestara kakvo mu je gledanje u odgoju djece , u kakvim je okolnostima odrastao, čim se bavio itd sve kad to dobro poredaš možeš donekle zaključiti šta te može očekivati u braku naravno ne možeš znati sve što se tiče njega , al možeš znatis ve što se tiče tebe, iam stvari o kojima s emože dogovorati i pregovarati ali ima stavri o kojima se u mom npr slučaju ne može ni zucnuti, to je recimo moj zakovan stav , po cijenu razvoda , poplave i požara
|
|
|
|