marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (10.3.2016 17:07:09)
|
Dragi naši, Žiri (koji čine direktor kompanije Vitamedic i direktor Ringeraja.ba) odabrao je tri pobednika za februar, kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Prvi dobitnik je: IZVORNA PORUKA: Lady26 Pozdrav, pisem po prvi put... I sama se borim sa dermatitisom vec 18 godina, tacnije neurodermatitisom... Nazalost koristim kortikosteroide, jer drugo nista ne pomaze, prije je to bio Kuterid g a sada njegova zamjena Belogent. Probala sam sve i svasta ali jedino ove kreme smire upaljenu kozu, koliko toliko. Lijeka dugotrajnog nema, ove kreme pomazu trenutno i na kratke staze...smjena godisnjih doba, sekiracija, nervoza, stres ucine svoje... Eh, na moju veliku zalost moja mladja curica ce izgleda imati isti problem [sm=smiley13.gif], vec je 2x u 15 dana zavrsila kod dermatologa zbog osipa - neki oblik dermatitisa, alergija (ne znaju na sta), terapija - Elocom krema...kortikosteroidi.Mazala sam samo kad bi se bas upalili obrascici, rucice.i nogice...imamo i Paxoderm kremu ali nisam prezadovoljna bas... Ako je tako dobra Cortinat krema rado bi je probali, gdje se moze kupiti? Mozda pomogne objema [sm=smiley1.gif] Drugi dobitnik je: IZVORNA PORUKA: M kao Mama Za cortinat sam saznala savsim slučajno, vidjevši baner na RR, što me je zainteresovalo. Kada sam otvoril abaner pronašla sam baš vrlo bitne informacije. Baš u to doba borili smo se sa nekim bajama zvanim zlatni stafilokok, mazali smo kožu raznim kremama. Odlučila sam da pišem, i više ne znam ni kako, ali dobili smo kremu. Krema je dugo stojala sakrivena, jer moja mlađa kćerka ima običaj da sve kreme maže do besvjesti po sebi, tako da sam ovu sakrila u prozor kako je ne bi pronašla. Nekoliko puta sam je pomirisala i zaista je imala dobar miris. Redovno pratim ovu temu i nedavno sam pročitala da je jedna mama svojoj bebici poela mazati lice ovom kremom jer je koža suha. Odlučila sam i ja da probam, jer i moja koža je jako suha, unatoč raznim preparatima kojke koristim kako bih je učinila mekanijom i elastičnijom. Nekada se desi da mi se koža počne listati i perutti od suhoće. Krenula lice mazati cortinom, prvo uvečer , a onda i ujutro. Vjeruj te mi bez imalo lažne skromosti i nekog lickanja, ova krema je meni do sada najbolja. Daje mi vlažnost koži, a koža mi nakon mazanj anije masna, i mogu odmah nanijeti šminku, što sa drugim kremama nisam mogla. Ja sam za sada zadovoljna, i sigurno ću je još dugo koristiti. I treći dobitnik je: IZVORNA PORUKA: vedada Krema je divna, svi je koristimo, bebac za crvenila i osipe, djevojčica za lice, a i mama kad stigne. Nije masna, lijepi mirise u uklanja crvenilo. Naravno mi imamo, želimo da neki drugi sada dobije kome je potrebnija. [sm=smiley1.gif] Molimo dobitnike da nam na pp pošalju podatke: ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona. Čestitamo [sm=bravo.gif]
|
|
|
|