RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (1.2.2017 18:45:53)

Dragi RR roditelji,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Vitamedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savjete, djeliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo sa ekcemom-dermatitisom, kako bi sponzor neke od vas nagradio CortinaT kremom.

Pisanjem svog komentara konkurišete za Cortinat krem (mjesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog mjeseca, žiri (koji čine direktor kompanije Vitamedic i direktor Ringeraja.ba) odabraće tri pobjednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora).

Ukoliko nam napišete vaše iskustvo ili pošaljete fotografiju sa CortinaT kremom, iskustvo će biti objavljeno na sajtu kompanije Vitamedic/Lifemedic, odnosno fotografija će ukrasiti isti sajt. Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime i prezime, kako bi vaša iskustva bila vjerodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Vitamedic/Lifemedic.

Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj oboljelih kod nas i u svjetu. Taj porast je posljedica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dječiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se liječi uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rješenje.

Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)
Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, je proizvela prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem - brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno njeguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.

Za djecu od rođenja ( 0 mjeseci ) i za odraslih.

PROČITAJ VIŠE!

Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom djelovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

[img]http://www4.slikomat.com/13/0225/cfa-cortin.jpg[/img]

Radujemo se unaprjed vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.

marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (1.2.2017 18:47:21)

Dragi naši, pišite i dalje komentare jer i u februaru Vitamedic poklanja 3 CortinaT kreme [sm=bravo.gif]

Čim dobijemo podatak ko su dobitnici za januar, javićemo ovde u temi.

opasna mala -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (2.2.2017 21:35:22)

Mislim da nema kremica koje nismo probali,dok nismo otisli kod privatnog pedijatra,koji nam je preporucio kremu CORTINAT.
Vjerujte mi na rijec povuklo se vec posle nedjelju i po!
Sto je najbitnije potpuno je prirodna.Mi smo prezadovoljni i preporucila bi je svim majkama.Kupite CORTINAT kremu necete se pokajati...

salmy -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (2.2.2017 21:56:39)

Gdje se ima kupiti ova krema?
Ja naslutih osip...decko se osuo po ledjima I stomaku...
Kaze dr..dermatitis..dala nam neku mast I acidi borici..ja bih probala sa ovom kremom...
Nadam se da ce pomoci

marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (7.2.2017 14:40:55)

Dobitnik broj jedan za januar mesec je bebaro [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: bebaro

S obzirom da svi hvale tu kremu, a moja beba od rodjenja ima suhu kozu tj. dermatitis, bas bih voljela da je osvojim i probam bebi u nadi da ce joj pomoci.

marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (7.2.2017 14:41:58)

Dobitnik broj dva za januar mesec je ziel [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: ziel

Sestra mi ima jakooo suhu kozu koja puca i pocne krvariti pa eto ako dobijem kremu, imacu koga da obradujem.

marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (7.2.2017 14:42:23)

Dobitnik broj tri za januar mesec je sjenka [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: sjenka

Moja oba mladja sina se muče a dermatitisom .Najvise im je izražen po licu .Ponekad je strašno za pogledati .dosad smo koristili samo kremicu na bazi kortikosteroida koju nam prave u apoteci.rado bi probali nešto novo.i ja s njima jer sam alergična na deterdžente .ruke su mi strasne .hvala

marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (7.2.2017 14:43:48)

Dragi dobitnici, pošaljite nam na pp podatke: ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona.

Čestitamo, u zdravlju da koristite CortinaT kremu [sm=bravo.gif]

ziel -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (7.2.2017 15:49:16)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Dobitnik broj dva za januar mesec je ziel [sm=bravo.gif]

Sestra mi ima jakooo suhu kozu koja puca i pocne krvariti pa eto ako dobijem kremu, imacu koga da obradujem.

Hvalaaa [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

sjenka -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (7.2.2017 19:24:34)

Hvala vam puno na poklonu.jedva čekamo da stigne .gdje da ostavim adresu?

marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (7.2.2017 21:52:12)

Pošaljite nam privatnom porukom :)

IZVORNA PORUKA: sjenka

Hvala vam puno na poklonu.jedva čekamo da stigne .gdje da ostavim adresu?

sjenka -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (7.2.2017 21:54:20)

Poslala . Hvala ' ☺

bebaro -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (8.2.2017 0:15:33)

Hvala puno, nadam se da ce krema pomoci.

anandi -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (8.2.2017 8:05:37)

Cestitam sretnim dobitnicama [sm=bravo.gif]

Ja sam kremu dobila u proslom izvlacenju i vec je koristim neko vrijeme i mogu vam reci da kod mene ima efekta, bas djeluje [sm=bravo.gif] a da i preljepo mirise [sm=smiley20.gif]

Hvala puno [sm=smiley1.gif]

Jasnalajla -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (9.2.2017 21:17:52)

predivna krema koristila sam je ,potrosila i kupila sebi jos jednu hvala RR jer bez vas i nebi znala za ovu kremu,sada su moje ruke kao u bebe koza se obnovila i kremu sada koristim samo kada izlazim,preporucujem je svima koji imaju slicne probleme[sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (9.2.2017 22:30:35)

Nisam u konkurenciji za poklon ali moram napisati:

Cortinat je odlična krema ...Kupila sam je prije nesto vise od mjesec dana... Imam jedan mali problemčić na koži (vrat ispod kose, iznad leđa - suvenir na Lupus).. Uglavnom trpim taj dio kože a kad se unervozim ili kad je prevruće počne me svrbuckati, hrapavo je i nekad baš krvmički zagrebem do krvi....
Pomaže mi jedino Advantan krema ali je ona "teška" jer je kotrtikosterodina pa je nanesem samo kad je panika (npr. dva puta godišnje)....

Probala sam sve druge kremice koje su nježnije da s vremena na vrijeme namažem kako bih taj dio kože bar njegovala i učinila nježnom ali bi me sve do jedne peckale, iritirale...

Kupila sam Cortinat i bila spremna da ću baciti 24 km (baciti kada sam ja u pitanju) ali....krema je fantastična ...lijepo rashladi kožu, učini je nježnom i vrlo brzo me prođe osjećaj svrbeža...

Preporučujem je!

marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (21.2.2017 15:25:09)

Drage dame, pišite nam iskustva sa negom kože, jer uskoro saznajemo februarske dobitnike sjajne CortinaT kreme [sm=bravo.gif]

AZES -> piši iskustvo i osvoji CortinaT krenuo (21.2.2017 22:58:12)

Moj sin je imao dermatitis koristila sam kremu Advantan po preporuci dermatologa sada i ja imam uporan dermatitis ista krema povremeno mi pomogne ali bih volila probati tu prirodnu Cortina kremu posebno za djecu .[sm=smiley1.gif]

ziel -> RE: piši iskustvo i osvoji CortinaT krenuo (22.2.2017 4:10:48)

Ja nisam jos dobila kremu a jedan sam od dobitnika od proslog mjeseca...

marketing RR -> RE: piši iskustvo i osvoji CortinaT krenuo (22.2.2017 14:47:54)

Ja nisam jos dobila kremu a jedan sam od dobitnika od proslog mjeseca...

Bez brige, stići će uskoro :)

marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (9.3.2017 1:27:46)

Prvi dobitnik za februar je opasna mala, čestitamo [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: opasna mala

Mislim da nema kremica koje nismo probali,dok nismo otisli kod privatnog pedijatra,koji nam je preporucio kremu CORTINAT.
Vjerujte mi na rijec povuklo se vec posle nedjelju i po!
Sto je najbitnije potpuno je prirodna.Mi smo prezadovoljni i preporucila bi je svim majkama.Kupite CORTINAT kremu necete se pokajati...

marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (9.3.2017 1:28:14)

Drugi dobitnik za februar je salmy, čestitamo [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: salmy

Kaze dr..dermatitis..dala nam neku mast I acidi borici..ja bih probala sa ovom kremom...
Nadam se da ce pomoci

marketing RR -> RE: piši iskustvo i osvoji CortinaT krenuo (9.3.2017 1:29:12)

Prvi dobitnik za februar je AZES, čestitamo [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: AZES

Moj sin je imao dermatitis koristila sam kremu Advantan po preporuci dermatologa sada i ja imam uporan dermatitis ista krema povremeno mi pomogne ali bih volila probati tu prirodnu Cortina kremu posebno za djecu .[sm=smiley1.gif]

marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (9.3.2017 1:30:11)

Dragi dobitnici, pošaljite nam na pp podatke: ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona.

Čestitamo još jednom
[sm=bravo.gif]

salmy -> RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu! (9.3.2017 21:38:51)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Drugi dobitnik za februar je salmy, čestitamo [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: salmy

Nadam se da ce pomoci

[sm=bravo.gif]hvalaa

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>