ziel -> RE: UN dijeta (1.2.2016 16:34:22)
|
IZVORNA PORUKA: bejbibi IZVORNA PORUKA: leme drage zene, ja pokrenuh ovu temu, pa nestadoh [sm=smiley36.gif] bila sam malo zauzeta ali tu sam [sm=smiley1.gif] meni je sutra proteinski dan, pa tako da kojoj je takodjer super se mozemo pratiti[sm=bravo.gif] ja sam vec 23 dana na dijeti i smrsala sam 5 kg, dobro se osjecam sad za sad, valjda ce tako i ostati. cilj mi je jos 5 kg da smrsam i da budem na kilazi prije trudnoce A ja bas htjela pitati gdje nam nestade pokretacica teme,da nije odustala [sm=jezicek.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] svaka cast ..cestitke ..dobro napredujes :) jel se striktno pridrzavas?? VANJA jesi krenula?? ALMAN kako ide danas :) Meni je ova dijeta super jer fakat ne budem gladna :) Jedva cekam da krenem aBd ...kad vidim ovako rezultate ko kod LEME odmah dobijem volju[sm=smiley1.gif] Kad kreces ti s dijetom? I ja bih rado odmah pocela jer imam 20 kg viska, al ne mogu jos zbog R, doji, bojim se smanjenja produkcije mlijeka, ali planiram aBd kad mu pocnem davati cvrstu hranu [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|