Medić* -> RE: Komunikacija: roditelj - škola.... (20.1.2016 9:25:54)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: Alma_27 IZVORNA PORUKA: veeseelaa Mozes. Nema veze sto nije praksa. Imamo pravo. kako znas? ko ti je rekao? imam pravo zakazati roditeljski sa nastavnicom engleskom npr? ne pikam nezvanicne susrete po hodnicama Predmetni nastavnici predaju i u do 10 odjeljenja. Zamisli sad kad bi roditelji sve te djece trazili sastanak svake dvije sedmice. Naravno, izaci ce ti u susret po potrebi, ali o tvom djetetu sve mora znati uciteljica/razrednik. Ako ne zna, mora pitati kolege. Da. pa čekaj sad Medić jel imamo pravo il nemamo pravo [sm=smiley36.gif] šta reče ženo[sm=smiley36.gif] inače Alma mene puno u životu ne tangira sve to što si navela, za mene se mora naći vremena ako ja to zatražim takva sam do sad nisam tražila, mislila sam da nema potrebe , da mi može učiteljcia sve prenijeti od do, al od sada mislim da uopće nije loše da se sastanem sa nekima od njih, na par minuta, kratko ovisno od potrebe naravno taj susret ne mora biti sad i odmah, moćže u toku sedmice da nadju vremena za mene par minuta kako vidim samo mene moraju istrpiti, ostali su fini roditelji [sm=smiley36.gif] Pa napisah ti tamo. Imaš pravo ako imaš potrebu. Ja ih cesto sretnem u hodniku, ispred, upitam za svoje dijete. Nemam potrebu zaista da im zakazujem sastanak. Možda kad budu veći razredi ok. Razredna mi prenese šta drugi kažu i kakav je kod njih. I oni na ti blic i kratkim susretima kau o djetetu i tako. Kad zatreba naravno da cu zakazati.
|
|
|
|