Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ehhh evo i rucak u pripremi....hljeb se pece....pa cu ubaciti pola pileta s krompirom....tarhana gotova.... Kupus narendan za salatu....u prodavnici nisu imali jabucni nego alkoholni ocat...hajd valjda je ok za salatu
Ja danas kasnim s ruckom..bit ce kuhano nesto..teletina s karfiolom i mrkvicom.. Jucer skusa fileti u bijelom umaku i spagete kao prilog..djeca vole..pa im ribu uz njih..malo da promijenimo onaj bolonjez
Na piletinu stavim zacine,malo maslinovog ulja i limun,ostavim malo da odstoji...Prepzim luk,pa na to piletinu(luk stavim da mirise fino)...
A povrce kukuruz,mrkva i grasak,skuham malo,kad se ohladi dodam sitno sjeckane krastavce,kisele...na to stavim cvrsti jogurt i kasiku majoneze,malo soli i zacin koji mi bude pri ruci,najljepse je kad se stavi malo susene nane...
Eee..ja sam veceras pravila cinamon rolls..ali bez cimeta i tako su mi dobre ispale rolnice da smo prste polizali..imali smo goste..jedan od njih kuhar..i njemu su bile za 10 ..a umjesto cimeta nadjev od mljevenih oraha, vanilin/secera i mlijeka..posula ih secerom u prahu. Steta sto ne mogu sliku postaviti kako su izgledale..ali preporucujem!
Eee..ja sam veceras pravila cinamon rolls..ali bez cimeta i tako su mi dobre ispale rolnice da smo prste polizali..imali smo goste..jedan od njih kuhar..i njemu su bile za 10 ..a umjesto cimeta nadjev od mljevenih oraha, vanilin/secera i mlijeka..posula ih secerom u prahu. Steta sto ne mogu sliku postaviti kako su izgledale..ali preporucujem!
Na ovom receptu,sto sam ja po njemu pravila,pise da se moze puniti i pudingom od vanilije...i to mi dobro zvuci
Samo sam ja stavila 1,5 dl slatkog vrhnja u kremu, a margarin nisam stavljala. Ide slag krema od čokolade, ali u ovoj trgovini sto mi je blizu nije bilo, pa sam stavila od vanilije i dodala malo kraš expressa samo da promijeni boju.