Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Januarski konkurs:Prirodna pomoć za mališane 27.1.2016 8:54:59
irenaSA
Mum, Rita, Ananas...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: Januarski konkurs:Prirodna pomoć za mališane 27.1.2016 10:26:29
ziki
beba mum ananas
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Januarski konkurs:Prirodna pomoć za mališane 30.1.2016 10:10:47
ananas_ze
mum rita salmy
RE: Januarski konkurs:Prirodna pomoć za mališane 30.1.2016 12:11:24
salmy
IZVORNA PORUKA: ladyblue
zar mogu učestvovati ove koje su već dobile nagrade?
Ma što da ne.slab je odziv žena..evo od kad pratimo...možda bi trebalo da je naslov u temama...nikad ga nema moram ukucat da BiH našla....mi konkretno smo zadovoljni proizvodima čak kupujemo sprej odličan je....fino bi bilo da svaka žena učestvuje tj.njeno dijete....ali iz nekog razloga se ne prijavljuju
RE: Januarski konkurs:Prirodna pomoć za mališane 30.1.2016 12:52:42
Vanne
IZVORNA PORUKA: salmy
Ma što da ne.slab je odziv žena..evo od kad pratimo...možda bi trebalo da je naslov u temama...nikad ga nema moram ukucat da BiH našla....mi konkretno smo zadovoljni proizvodima čak kupujemo sprej odličan je....fino bi bilo da svaka žena učestvuje tj.njeno dijete....ali iz nekog razloga se ne prijavljuju
Mene je cika amir ruzio zbog toga,dobila sam fitolat tablete,pa zatim ovaj paket i pita me kako to da opet dobijem nagradu...pokusala sam mu objasniti da su to dvije razlicite teme,ali on opet po svom pa kaze jako je bezobrazno da ponovo isti dobijaju,kaze zna zene koje su i po cetiri puta dobijale nagradu...reko to vi rijesite sa rr
Mi trenutno koristimo apis gola sprej,malenu grlo boli...nadam se da ce proci ubrzo...preporucila sam ga i prijateljici ciji je malac bolestan,valjda ce ga kupiti
< Poruku je uredio Vanne -- 30.1.2016 12:54:35 >
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
RE: Januarski konkurs:Prirodna pomoć za mališane 30.1.2016 13:08:10
salmy
IZVORNA PORUKA: Vanne
IZVORNA PORUKA: salmy
Mene je cika amir ruzio zbog toga,dobila sam fitolat tablete,pa zatim ovaj paket i pita me kako to da opet dobijem nagradu...pokusala sam mu objasniti da su to dvije razlicite teme,ali on opet po svom pa kaze jako je bezobrazno da ponovo isti dobijaju,kaze zna zene koje su i po cetiri puta dobijale nagradu...reko to vi rijesite sa rr
Mi trenutno koristimo apis gola sprej,malenu grlo boli...nadam se da ce proci ubrzo...preporucila sam ga i prijateljici ciji je malac bolestan,valjda ce ga kupiti