Sanjalica 85
|
Tuspas mene drage moje Sta sam propustila? Pufnice i Amani cestitam vam od srca, da su vam bebice zive i zdrave 100 godina, nadam se da se lijepo oporavljate i da je sve proslo ok. NIsam bas uspjela da sve procitam. Cauchy mila, par puta sam brzinski ulazila da vidim ima li vijesti od tebe, i bas sam se obradovala sto je na kraju sve ispalo ok. Vidim prosla si sve i svasta u zadnjih sedam dana, ne ponovilo se. Cuvaj se i pazi, bitno je da je bebac dobro i da se sve stabilizovalo, hvala Bogu. Saljem vam puno poljubaca i zagrljaja Ja sam se tako odmorila ovih 5 dana da vam ne mogu opisati, setala pored mora, plivala, sreca potrefilo se i fino vrijeme, taman dobra psihicka priprema za sutrasnji povratak na posao. Jucer sam odradila i OGTT, nalaz uredan, tako da je beba izgleda debeljuskasta sama od sebe, sreca nije dijabetes. U srijedu idemo na kontrolu, jedva cekam da je vidim . Malo sam i stvarcica kupovala, da me mine zelja, ali eto cekam da otopli pa onda u potragu za kolicima, komodom itd. Mom2B gdje je zapelo , sta taj moj zet ceka . Salim se, samo polako, bolje da krene prirodno, nego da se mora inducirati. Dokle je sveki sa kuhanjem, jabukovaca bezbeli jos na cekanju