Sanjalica 85
|
Mi smo juce bili na kontroli i doktor kaze curica . Sve je super, beba je malo krupnije nego sto bi trebala biti za 22 sedmicu, po duzini butne kosti i obimu stomaka bjezi mi 2 sedmice, mala mamina bebelindza, imamo citavih 500 g i udara ko velika. Malo mi je pocel da se razvija anemija, pa mi je dr. ukljucio Feroglobin, a ja jos uzela domaci sok od ribizli, valjda nece ici dalje. Juce me kolegica pita koji sam mjesec, rekoh 6, kaze ona "jao koliki ti je stomak, ja mislila 8". Doslovno mi je stomak buknuo preko noci, a nisam se udebljala ni punih 5 kila . Toliko me jako udara da je stomak poceo da mi odskace, ali drago mi je sto je MM docekao da osjeti udarce . Neko je pitao, mislim dinaina za OGTT, i ja ga moram raditi, posto je beba krupna. Ja sam ga prije godinu dana radila u Vrazovoj, ali mi nesto mrsko sjediti tamo medju svim onim ljudima 2 sata, ionako sam prehladjena, jos trebam nesto pokupiti. Sad cu malo da proguglam gdje se sve moze raditi privatno. Joooj a gadna je ona glukoza za popiti, barem meni, bolje da nam daju 3 baklave i rijesen problem Chauchy kako si ti, kao bebica? I ja koristim Macmiror vaginalete, gadno je za vidjeti ono zutilo, ali one su takve. Nakon sto ih potrosis jos ce ti par dana izlaziti zuto. Ja evo drugu turu trebam, imamm jako puno iscjedka, mada mi je bris sterilan, mora da je onaj zastitni samo pojacan.