Leena
|
IZVORNA PORUKA: ney75 Leena, posto si ti bila u vojnoj, de mi molim te reci kad se krece na ctg, i je li moze s velikom uputnicom dolaziti ili uvijek mora mala? Ii, traze li oni briseve, je li oni rade ili moras u dz? Hvala ti unaprijed :) Kreces od 36. Sedmice. Mozes sa velikom uputnicom, vrate ti je svaki put. Brisove doneses, meni su vaginalni trazili na pregledu, a grlo i nos na porodu, a i vaginalni opet, tako da to uradi i nosi sa sobom. Ja sam ova dva u dz, a vaginalni privatno, jer je u nasem dz grozan ginekolog, ali ti mozes u dz, tamo ne rade. Sretno, draga Pufnice, pusti tu pricu prevelik... Vazno je da su ti uradili nalaze i da je sve ok. A nije ni uz toliko pouzdan, meni niko nije vidio da imam preko 2l vode i da je beba krupna, a mozda i bolje, garant bih se sekirala misleci da nesto nije ok. Mom2b, samo se ti zezaj, pa kad se budes izmedu kontrakcija morala pakovati Andjela, i meni je druga trudnoca proletjela, zato mi se ova treca razvukla bas bila
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|