Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zene moje drage. Ne mogu vam opisati koliko ste me iznenadile i obradovale. Uljepsale ste mi i dan i ovih devet mjeseci Toliko sam ponosna i sretna sto sam dio rr porodice, toliko divnih i pozitivnih zena,prekrasne nam djecice, uvijek jedna za drugu tu,i u dobru i u zlu. Golemo je to.
Hvala Vam beskrajno jer ste se toliko potrudile. Mimoza je bila fantasticna,kiflice preukusne a tek tortica. Trudnica se prejela. Dekoracija je bila savrsena. Boje bas po mojoj zelji. Hvala sto ste tako divne i kreativne. Hanady nam je opet pripremila super igrice. Bilo je veselo uz mnogo smijeha. Da prijavim obim pupe ravno 1m. A tek vase porukice Pokloni su puni ljubavi, hvala do Neba.Posebno hvala jer ste se sjetile i mog velikog djecaka.Zahvaljuje se i mnogo ljubi svoje rr tetke.
Najljepse od svega ste mi vi, moje divne drugarice i vasa prekrasna djecica. Vi ste moje bogatstvo.Hvala Vam za divnu uspomenu. Hvala curama koje su bile a i curama koje su ucestvovale a nisu mogle biti prisutne. Falile ste. Mojoj Lady jos jednom zelim da sto prije dodje kuci sa svojom Emicom. Nedostajale ste posebno.
P.S. Posebno hvala i poseban poljubac moram poslati nasoj drugarici preko okeana. Smirivala sam emocije i suzdrzavala suze dok mi nisu predale tvoj poklon... Onda sam morala malo i otplakati. I neka sam. Radosnice uvijek dobro dodju. Gali moja draga do neba hvala
Hanady RR, Mala Selma, Sele, Rita, Medic Slatki, Medi, Sretna Mama, Malenaa, Emica , Anlu, Muaa + divna, vesela djecica hvala sto ste bile tu.
Lady26, Gali, Visnja RR, Leona, Tajra26, IrenaSa mislile smo na vas. Ljubim
I na kraju, moj djecak Rian je vec jedan sretni,mali djecak jer ima posebne RR tetke. A porod neka bude onakav kako ste mi vi zamislile i pozeljele.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Lijepe moje mamice drago mi je da ste uzivale, Srecna sam sto je moja Asmira imala divni bs bas onakav kako zasluzuje.. Istinski sam presrecna zbog vas.. s druge strane zao mi je sto bisam mogla doci i podjeliti radost sa vama.. Acana <3 preslatka moja trudnice jedva cekam moju bebu i nadam se da cu uskoro biti bolje i da cemo nadoknaditi druzenje..