Amani12 -> RE: Četvrti RR Baby shower (9.1.2016 16:27:31)
|
Jos uvijek smirujem emocije... Zene moje drage. Ne mogu vam opisati koliko ste me iznenadile i obradovale. Uljepsale ste mi i dan i ovih devet mjeseci Toliko sam ponosna i sretna sto sam dio rr porodice, toliko divnih i pozitivnih zena,prekrasne nam djecice, uvijek jedna za drugu tu,i u dobru i u zlu. Golemo je to. [sm=smiley27.gif] Hvala Vam beskrajno jer ste se toliko potrudile. Mimoza je bila fantasticna,kiflice preukusne a tek tortica. [sm=love.gif] Trudnica se prejela.[sm=smiley36.gif] Dekoracija je bila savrsena. Boje bas po mojoj zelji. Hvala sto ste tako divne i kreativne. Hanady nam je opet pripremila super igrice. Bilo je veselo uz mnogo smijeha. Da prijavim obim pupe ravno 1m. [sm=smiley36.gif] A tek vase porukice [sm=smiley27.gif] Pokloni su puni ljubavi, hvala do Neba.Posebno hvala jer ste se sjetile i mog velikog djecaka.Zahvaljuje se i mnogo ljubi svoje rr tetke. [sm=smiley31.gif] Najljepse od svega ste mi vi, moje divne drugarice i vasa prekrasna djecica. Vi ste moje bogatstvo.Hvala Vam za divnu uspomenu. Hvala curama koje su bile a i curama koje su ucestvovale a nisu mogle biti prisutne. Falile ste. Mojoj Lady jos jednom zelim da sto prije dodje kuci sa svojom Emicom. Nedostajale ste posebno. P.S. Posebno hvala i poseban poljubac moram poslati nasoj drugarici preko okeana. Smirivala sam emocije i suzdrzavala suze dok mi nisu predale tvoj poklon... Onda sam morala malo i otplakati. I neka sam. Radosnice uvijek dobro dodju. Gali moja draga do neba hvala [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] Hanady RR, Mala Selma, Sele, Rita, Medic Slatki, Medi, Sretna Mama, Malenaa, Emica , Anlu, Muaa + divna, vesela djecica hvala sto ste bile tu. [sm=smiley27.gif] Lady26, Gali, Visnja RR, Leona, Tajra26, IrenaSa mislile smo na vas. Ljubim [sm=smiley27.gif] I na kraju, moj djecak Rian je vec jedan sretni,mali djecak jer ima posebne RR tetke. A porod neka bude onakav kako ste mi vi zamislile i pozeljele. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|