Medić* -> RE: Drugi zimski RR swap (11.1.2016 15:17:38)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 Nakon svega, ja sam kontaktirala Ananas kojoj je, naravno, zao i tesko sto njen swap nije stigao na svoje odredište. Imala je želju poslati/kao sto smo i ocekivale/ drugi swap ali, potpuno razumljivo, za to sada ne vidi potrebu. Kao sto nema potrebe da se za nesto pravda. Znale smo sve kako ovaj swap funkcionira i nije bilo, moje licno misljenje, potrebe za slanjem dodatnog swapa od nekoga jer to i ne spada u ova neka nasa pravila. Iako Koko ZNAM da ti nisi imala nikakvu losu namjeru u svemu ovome i zaista je gesta divna, postoji o druga strana o kojoj se trebalo razmišljati. Svi swapovi bili su izraz nase paznje, poštovanja i ljubavi prema zenama s kojima se ovdje družimo. Mene bi povrijedilo da moj swap nije stigao a neko drugi da utješi swapicu pošalje utjesni swap jer eto ne može da je vidi tužnu. Naravno da bi bilo koja od nas poslala dodatni swap i nije bilo potrebe da se preduhitri taj gest. Vjerujem i razumijem da Ananas nije nimalo svejedno. Hvala vam jos jednom na učešću i mislim da možemo zakljuciti ovaj drugi rr swap. Zakljucmo ga onda. Ananaski saljemo velike poljubce. Svima se to moglo desiti. Hairli bilo. Zena se izjasnila.
|
|
|
|