hatepsut -> RE: Drugi zimski RR swap (30.12.2015 21:56:50)
|
IZVORNA PORUKA: anitaa Stigao je...ovo me sjeti na onu prijeratnu reklamu : Vozd je stigao.. Hato draga moja swapice, javila bih se i prije, ali nije pisao nick, pa nisam znala kome da se zahvalim po RR-ovski, tek sad kad procitah tvoj post kockice se slozise.. Hvala ti puno, divan poklon, starija je vec prisvojila ogledalo,,mladoj sve pase da grize, jedva joj otela, haha, jedva se suzdrzah da odmah ne smazem slatkise,,sal je divan, lak, krema ma sve, a tek razglednice ...prah se prosipao, taman prikladno za ove dane, ma kao iz bajke... Sutra Medic postavlja slike.. Najvaznije je da je stiglo [sm=bravo.gif] Nemoj mi reci da nisam nigdje napisala nick ,e pa stvarno sam šašava.Do duse u posti sam ispisivala razglednice,pa sam se sigurno potpisivala imenom [sm=smiley36.gif] Bit ce mi drago ako ti bilo sta bude koristilo ,sve sam birala ko sebi,jer sam tebe slabo upratila na forumu a nismo ni prijateljice na fb da bi malo "zavirila" i vidjela otprilike sta bi ti odgovaralo . Zadovoljstvo mi je da sam bila dio ovog swapa .
|
|
|
|