Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 13:16:22
koka i po
uh...obila sam noge sve spremno,adresu cekam... valjda se necu osramotiti doduse ne mjerimo jorgane jel tako da ja napisem sta mi treba treba mi svega samo salji
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 13:23:54
Mala Selma
Ucestvujem prvi put i radujem se kao malo dijete nepoznajem svoju swap-ušu hahhahaha
_____________________________ Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 13:26:58
damma
IZVORNA PORUKA: Medić* Nešto za masnu kožu meni za suhu imala sam more ideja, al od kako sam saznala ko mi je swapusa bezidejna sam
_____________________________ 2004. 2008.
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 13:27:44
Medić*
IZVORNA PORUKA: damma IZVORNA PORUKA: Medić* Nešto za masnu kožu meni za suhu imala sam more ideja, al od kako sam saznala ko mi je swapusa bezidejna sam a jos ideje namam a zene poklone vec kupile neke
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 13:28:41
Medić*
IZVORNA PORUKA: Full Moon Samo da kazem da je Imancica stroga...nema stele kod nje...draga moja swapice primateljko sretno sa mnom 😁 e nema stele kod nje, opasna
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 13:29:42
Medić*
IZVORNA PORUKA: Mala Selma Ucestvujem prvi put i radujem se kao malo dijete nepoznajem svoju swap-ušu hahhahaha sta mi fajde kad je poznajem ali veze nemam sta joj poslati Tesko njoj samnom
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 13:45:26
Hannica
Hajd kažite mi kome šaljete, neću nikome reći.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 13:47:06
koka i po
ej da ti bi
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 13:47:33
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hannica Hajd kažite mi kome šaljete, neću nikome reći.
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 14:00:59
damma
IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: Mala Selma Ucestvujem prvi put i radujem se kao malo dijete nepoznajem svoju swap-ušu hahhahaha sta mi fajde kad je poznajem ali veze nemam sta joj poslati Tesko njoj samnom i mojoj samnom.. sva sam se izgubila.. stvarno veze nemam sta.. a i ne poznajem je bas nesto..
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 14:04:03
Medić*
IZVORNA PORUKA: damma IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: Mala Selma Ucestvujem prvi put i radujem se kao malo dijete nepoznajem svoju swap-ušu hahhahaha sta mi fajde kad je poznajem ali veze nemam sta joj poslati Tesko njoj samnom i mojoj samnom.. sva sam se izgubila.. stvarno veze nemam sta.. a i ne poznajem je bas nesto.. Ma sta nas briga, svakako ce joj biti interesantno cekati paketic, a ne mora biti odusevljena, poklonima se u zube ne gleda
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 14:04:33
koka i po
ccccc stvarno ste smijesne.. fino kazete ako sam ja i ja cu vam odmah pomoci a ovako se patite bezveze...ccccccc
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 14:05:04
Medić*
IZVORNA PORUKA: koka i po ccccc stvarno ste smijesne.. fino kazete ako sam ja i ja cu vam odmah pomoci a ovako se patite bezveze...ccccccc Neda sefica, stroga je
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 14:13:34
ziki
IZVORNA PORUKA: koka i po ccccc stvarno ste smijesne.. fino kazete ako sam ja i ja cu vam odmah pomoci a ovako se patite bezveze...ccccccc
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 14:57:39
hapymum
Nek nam je Bog na pomoci.ideje nemam a ovo je svakako nekretivni swapic tako da no frks. Swapice moja potrudit cu se
_____________________________ 30.05.2012 02:20 Hana 03.07.2014 07:40 Ejna
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 15:08:48
minie
Ja poznajem svoju swapusu, znam sta voli i nadam se da ce joj se svidjeti moj pokolon. Doduse nece daleko putovati, samo cekam adresu i dio poklona, sutra preuzimam, a u petak nadam se saljem :D I jedva cekam da vidim sve slike kao sa proslog swapa ;)
_____________________________ Mamino sunce, maza, zivot i sreca... R 17.10.2011.
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 15:37:49
veeseelaa
dobro žene kad šaljemo i kome?
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 15:38:59
damma
IZVORNA PORUKA: veeseelaa dobro žene kad šaljemo i kome? pa jesil dobila poruku? salji namaH
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 18:14:22
koka i po
rasplakala sam samu sebe pisuci posvetu
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 20:11:43
senka27
I ja bih ovim putem pozdravila swapuse znane i neznane
_____________________________ Sve ce to o mili moj prekriti Snjegovi,ruzmarin i sas
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 21:10:42
mama2009
ideju imam, ako Bogda saljem cim se vratim iz lijepe nase swapusu poznajem relativno...mislim da necu fulati
_____________________________ Princeza dosla 05.02.2010
RE: Drugi zimski RR swap 22.12.2015 21:22:49
sretna_mama
Je li kasno za prijavu, i info o svemu :)?
RE: Drugi zimski RR swap 23.12.2015 4:17:31
purplerain
Pozdrav svima. Ne poznajem svoju swap partnericu licno, a niti jednu drugu zenu sa foruma tako da je ovo za mene pravi izazov i bas sam uzbudjena. Zao mi je samo sto se nije ukljucilo vise "neznanih swap-usa" bilo bi sigurno zanimljivije :-) ali i ovako je. Ja sam u praznicnom raspolozenju i ovaj mjesec nekako sam po sebi u znaku je poklanjanja tako da se nadam da necu razocarati svoju swap friendicu :-) Sretno svima sa idejama i kupovinom
[Obrisana poruka] 23.12.2015 7:41:47
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
[Obrisana poruka] 23.12.2015 7:43:04
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
Anketa
Zdrava hrana.пеперутка16 Da li se hranite zdravo?
Oznake