Lulu_ -> RE: Obicaji i Danasnjica... (11.8.2009 21:42:33)
|
IZVORNA PORUKA: pingpong I što mrzim kad me ubjeđuju da bolje znaju je li moje dijete gladno ili nije. Kad god dijete zaplače one: "Boga mi, ona ti je gladna, de ti nju nahrani!" Pa valjda ja znam kako moje dijete plače kad je gladno a kako kad je nervozno ili usrano!!! A one, čavke, razgraktale se oko bebe, hoće svaka da je nosi, pa nije ni čudo što malena plače!!! [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=grrr.gif][sm=lev.gif][sm=smiley11.gif][sm =smiley15.gif][sm=smiley21.gif][sm=smiley26.gif][sm=smiley30.gif][sm=smile y34.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley7.gif] AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! kad mi to neko kaze ja se osjacam ov ako kako gore ovi smajlici pokazuju.djetetu treba ocito gurati stalno nesto usta jer onon ne moze biti razdrazeno,uplaseno,mokro,umorno,nervozno,dosadno...samo moze biti gladno uh uh uh kad se toga sjetim i sad se ljutim ali moje zene dali ste vi ikada cule da treba izmuzati djevojcicama mljeko iz dojki...jer ih doji mora kad sam ovo cula opsovala sam u punoj kuci naglas.........kakve su to zene koje novorodzencetu stiskaju njezne sike .jesu li to normalni ljudi...
|
|
|
|