Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Spas kod epiziotomije - balsam peruvianum 16.1.2013 1:35:12
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
može li kantarionom ulju isteći rok? imam neki pa kontala da ga iskoristim za ranu od epi
ako je domaća proizvodnja tipa ona morska kupovina itd onda nema tu roka trajanja al kao i svako drugo ulje može da užegne...pomiriši ...ono je inače prijatnoga mirisa...
mada ako ti duže stoji i nisi sigurna u način porizvodnej istoga nemoj rizikovati...mnogi pordavači, prepordavači znaju dodoavati msjese u proizvode neke koje nisu čisto ulje u slučaju da je staro da ne navučeš neku infekciju...osjetljivo je to područje... otiđi ujutro u apoteku i kupi...imaš u našim apotekama do raznih proizvođača kanatrionovo ulje... a možeš i u butik bademu pokušati i oni su ga držali...
RE: Spas kod epiziotomije - balsam peruvianum 19.1.2013 16:04:14
KupusLivada
mene je ovaj balzam grozno pekao, iako su bili konci poispaadali vec, stavila ga 2 puta to je jedino sto sam ikad stavila, samo sapun i voda, i super mi je sve zaraslo
kantarion ne ide na rane, dakle tek kad predje u oziljak
RE: Spas kod epiziotomije - balsam peruvianum 28.9.2015 18:49:08
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: rose
da naprave ga za 10-ak minuta meni nije trebao ovaj put...samo malo jer sm pukla l dobro je imati kuci...nikad ne znas
dobro ga je imati kuci sto kaze rose za sve ostale druge ranice. ja sam ga kupila prije poroda, nije mi trebao ali sam mazala ogrebotine i ranice (posto malo malo udarim se negdje i raskrvarim). dok sam cekala u apoteci da mi naprave balsam, ljubazna apotekarka je caskala sa mnom i sa mm i rekla da je dobar i kod posjekotina, ranica, ogrebotina...tako da eto, nece propasti.