hapymum
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR Mi smo jučer ujutro išli u Hotonj, nigdje nikoga, al je teta ludilo, ko krene nek popije apaurin od 10 miligrama, ja sam poludila, okruglo sat vremena mi je patila dijete, jedno 28 puta je pao sistem, pa onda sistem ne prihvata, pa onda ovo, pa ono, smirite dijete (bebi 11. akobogda 2 mjeseca), de te joj ruke uzmite, nek je glava pravo, očći otvorene, sat vremena, poludila kažem Vm da sam pitala mogu li u glavni pašoški odjel sa uplatnicom, helem, kaže gotov za 20 radnih dana, podiže se valjda dole u glavnom odjelu, pojma nemam, sludila me da sam to zaboravila pitati ista stvar mi smo ng,haos ,te nemoj da se vide tvoje ruke,te nek mala ispravi glavu te spusti joj ruke, pa rekoh reci joj ti nek ispravi glavu i spusti ruke,ona je bebe od 2mj,a ona navalila ko mutav na telefon,te ovo te ono,ova moja se pocela smijati a ona pa nek se uozbilji a niz mene litar znoja,ja luuuuuudila na kraju zvala muza da reaguje,ni sama neznma kakva je slika. a jel se u n sarajevu dizu pasosi
30.05.2012 02:20 Hana 03.07.2014 07:40 Ejna
|