hanabanana -> RE: Kada u skolu??? (30.8.2010 23:50:42)
|
IZVORNA PORUKA: Esmica Da ne iscitavam cijelu temu,je li usvojen zakon o predskolskom obrazovanju sigurno od ove godine,i od koliko godina djeca polaze? Imam sina rodjen u maju 2006 godine.Kada bi po zakonu trebao poci u skolu,i do kada bi mogla odgadjati taj polazak? On mora u skolu sk. 2012/2013 godine. MOja kci je rodjena u junu 2004, ove godine krece u skolu. Da sam mogla da je neupisem, bez zakonske kazne, ne bih je upisala. IZVORNA PORUKA: Esmica Isto sta mislite je li pametno upisati dvoje djece zajedno u skolu,s obzirom da mi je izmedju njega i kcerke godinu dana razlika? Njih dvoje su vezani jedno za drugo,stalno su zajedno,pa sam razmisljala i o tom zajednickom polasku u skolu,no ovo ne mora biti,samo pitam za misljenje iskusnijih? Ideja je odlicna, ali ja ne bih. Jer tvoja kci ce 2012 imati pet godina. A kako vec rekoh, ja mislim i da su sa sest premali za skolu. Da su ti djeca rodjena u januaru, pa da jedno ima sest godina i 9 mjeseci, a drugo 5 godina i devet mjeseci bila bi druga prica.
|
|
|
|