veki_aki -> RE: Kada u skolu??? (14.8.2013 13:39:24)
|
e moja Hanabanana uciteljica je toliko subjektivna da je to nemoguce[sm=hudicek1.gif]I komsinica cije dijete je bilo u njenom razredu mi je govorila da je takva a ja nisam vjerovala,a sad ...uf.Ona voli iskljucivo djevojcice i to odredjene djevojcice, i totalno su joj drugaciji kriteriji prema toj maloj skupini. Moj sin dobro pise, najbolje cita u razredu, najbolji je matematicar, super crta, okolinu dobro zna(na mamu), jedino je neuredan(opet na mamu), ne voli bas muzicko da pjeva al eto i to uradi, generalno je medju 5 najboljih ucenika u razredu.A gospodja uciteljica ga ponekad malo pohvali, cak kad je jedini dobio 5 iz matematike kad su druga djecica dobila 3 i manje nije ga mogla pohvaliti, eto bar samo njemu da kaze, ne mora pred drugom djecom, ali svoje djevojcice za svaku glupost pohvali. Ja sam jako ljuta na nju, al ona je pred nama divna i kaze samo najbolje, a kad je na dodjeli knjizica prozvala par ucenika sa svim 5 kao slucajno zaboravila mog sina[sm=hudicek1.gif]Eto sad se izjadah a nije mjesto, al fakat....srecom moje djete se ne sekira oko toga, ali zato pocinje mrziti skolu radi nje i njenih glupih zadaca.Kad je na zamjeni bila druga uciteljica 3 sedmice, koja je puno stroza, moj djecak je volio ici u skolu i nikad mu nisam mrala reci idi radi zadacu, totalno drugo djete je bio. Izvinite, al potrefiste me tamo gdje boli[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|