Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: koliko ste kilograma izgubile pri porodu 23.8.2010 12:53:24
taurus
mnogo teška tema s prvom trudnoćom dobila samo 9 kg, jer sam na početku izgubila 3 kg, pa se može reći da mi je ukupni bilans bio 12 kg mjesec nakon poroda imala svoju staru kilažu (67kg na 172 cm visine) i mogla stati u svoje farmerke
a sada je situacija mnogo teža prvo što sam zatrudnila sa 70 kg (znači odmah 3 kg viška) i sada u 17. sedmici trudnoće već dobila 3 kg UŽAS a ko zna šta će biti do kraja
RE: koliko ste kilograma izgubile pri porodu 23.8.2010 12:56:08
veeseelaa
ne mora da znači da ćeš puno dobiti kg, ja sam u početku trudnoće dobila 3-4 kg pa sam onda stajala u mjestu sve do 6 mjeseca, svi su me zezali da ću biti debela a na kraju samo 13 kg dobih
RE: koliko ste kilograma izgubile pri porodu 23.8.2010 12:56:22
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taurus
mnogo teška tema s prvom trudnoćom dobila samo 9 kg, jer sam na početku izgubila 3 kg, pa se može reći da mi je ukupni bilans bio 12 kg mjesec nakon poroda imala svoju staru kilažu (67kg na 172 cm visine) i mogla stati u svoje farmerke
a sada je situacija mnogo teža prvo što sam zatrudnila sa 70 kg (znači odmah 3 kg viška) i sada u 17. sedmici trudnoće već dobila 3 kg UŽAS a ko zna šta će biti do kraja
ma molim te ... šta će da bude.. visoka 172...da si visoka ko ja 167 pa hajd da brioneš...nego vila ravlojla sa 3 kg u trudnoći...idi ba ne porvociraj žene ljepoto
RE: koliko ste kilograma izgubile pri porodu 23.8.2010 13:38:08
ziki
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
da su se opustile ja bih njih nadigla u 85-ci al ovako ne gine mi po 80B da idem u šoping il nedo mi Bog 75 B
OT ja sam ponosna moje 75B, to sad posle porođaja i dojenja i dodatnih kilograma cca 8, nekad je bilo 70B A kilogrami e pa do serdine 9 mj +20 a na kraju dr nije smjela ni da me vaga
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: koliko ste kilograma izgubile pri porodu 30.8.2010 16:11:33
Tity
Ja ne znam ima li to kakve veze s gradjom i metabolizmom, ali ja sam s obje trudnoce dobila oko 30 kg, +-5kg, i ve sam nakon cc 4mj bila u robi koju sam nosila prije trudnoce