Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
ja pohvalila svoje na spratu,ispod mene teta divna,ja se izvinjavam zbog djece ako nekada lupaju,a ona mene kritikuje (pa to su djeca) ulaz cijeli je prilično fin,mada i neznam nešto posebno, uredno se pozdravimo .......... ali zato imamo u susjednim ulazima raznih mentalnih sklopova, ,njih doduše ignorišemo
< Poruku je uredio eldinky -- 10.6.2013 14:45:16 >
Ja imam divnu konu vrata do mojih doselila se prije godinu I pol.Moje je godiste ima iste interese isti fax studirale...cak mi sad sredjuje vezu u jednom ministarstvu za moju master tezu iako joj nisam trazila ....bas je pazljiva...ima curu godinu stariju od moje tako da smo se bas nasle... Sad posto lezim opet u T nudi se da mi obavi kupovinu ili pomogne ako sta zatreba...ekstra je
Druge komsije u hodniku su ok. Stariji ljudi s odraslom djecom. Mama se rasprica sa tom starom nekad mm sa sinovima ja slabo koga znam samo ih pozdravljam....
Eto to su ova tri stana na mom spratu u desnom krilu zgrade...lijevo krilo ima poseban lift s njima se ne susrecem cesto
Iznad I ispod su babe I dede I ugl nemamo problema hB
"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"
Dobri, jer zive u inostranstvu hahahaha Sada malo ozbiljno...U mom ulazu od ukupno cetiri stana tokom cijele godine tu smo mi i komsinica iznad.Dobra je teta, a i ovi dijasporci su OK. Sve u svemu super komsiluk.