*andjela*
|
jaculi hahha ma meni se samo to ucinilo,jer inace nemam problema sa bubuljicama,nisam ni u pubetetu imala,a sad mi se za pojaviti po koja,pa sam zto pomislila na to,mada ja sam u sebi potajno znala da je curica,da ne kazem nadala se,mada sam se ubjedila i da je djecak da se ne bi razocarala...al bilo mi je svejedno prosto taj dan kad sam dosla na uzv,volila bi i da je djecak jer je V jos mali... Sto se tice tute,ja pokusavala preko ljeta ,ispocetka nije htjeo sjesti na tutu,ludnica prava bila,vani ga skidala u gacice,al nista on se upiski i kae kakio ,piskio...al tuta nema sanse,i sad pre mesec ga opet pocela na tutu forsirati ,nije mi zbog pelena,al djete sve zivo zna,sastavlja recenice,objasnjava sta ko da radi,cim nesto vidi prepricava,i meni vec postalo glupo da je u pelenama... Ispocetka ga znala drzati dok gleda crtani po 2-3 sata on nista..i nekako smo uz curicu od MM sestre, ima 4 godine,pricali pa na tutu,ja njoj davala da sjedne na tutu,i tako je krenuo,sjede upiski se i ustane za sekund,tacno sad zna ,napne se kad mu ja ponudim i gotovo za cas... Al tek smo na pola puta...jos je sam ne trazi,pa mu ja svakih sat nudim...on ce se upiskiti i doci meni i reci da je piskio...jos to da usavrsimo,al po danu smo je skinuli,ne stavljam mu ni kad idemo napolje ni u set_nju ,jedino bas na duze relacije... neznam sta je pametno da forsirate il da malo pricekate da djete samo shvati,mada ja sam svaki dan objasnjavala sta se radi u tutu,sve igracke idu piskiti na nasu tutu..
< Poruku je uredio *andjela* -- 30.11.2015 16:50:06 >