|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar
23.11.2015 15:24:03   
Isha
Farah, pa kako te nije ostavio? Pet cm nije malo. Eto tebi bebice user posted image

Andjela, i ja sam mislila o tome, bilo bi neobicno da bude 29.02. user posted image

Cocochanel,pisi kada ti je termin da te na listu stavim.

Kikii, sjecam te se, i ja bih voljela na jednu kaficu, da se organizujemo?

mala_sa, mogu mislitivkako iscrpi sve to, ja sam samo u prvoj trudnoci povratila 3x, i to 2x u voznji autom.

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1251
23.11.2015 15:37:27   
ada_
Farah jel bolio pregled da znam sta me ceka user posted image ,a mozda to krene prije srijede jer si fino otvorena uglavnom sretno pa kad god krenulouser posted image

" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 1252
23.11.2015 15:37:42   
Farah 00
Isha mozda bi me i ostavio da je on dezurni. Taman mu se zavrsavalo radno vrijeme, ko zna hocu li docekati srijedu, danas i veceras je dezurni dr Nikulin i trebao je biti Dekovic, a sutra ne znam nikog od ovih sa spiska, mislim trebao je biti Katica, ali se zamjenio s nekim dr za srijedu.

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 1253
23.11.2015 16:29:35   
Isha

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Isha mozda bi me i ostavio da je on dezurni. Taman mu se zavrsavalo radno vrijeme, ko zna hocu li docekati srijedu, danas i veceras je dezurni dr Nikulin i trebao je biti Dekovic, a sutra ne znam nikog od ovih sa spiska, mislim trebao je biti Katica, ali se zamjenio s nekim dr za srijedu.

Je li dr Dekovic na godisnjem? Kod tebe bi to trebalo biti veceras-sutra aBd. Imas li bolove?

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1254
23.11.2015 16:35:07   
Kikii
Isha jesi li ti imala drugi nik prije, cini mi se da jesi kafica bi bila super user posted image ...

Farah sretno user posted image

Jednog suncanog januara majka je donijela na svijet svoga djecaka... ljubav... R....

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 1255
23.11.2015 16:36:42   
Leena
Farah, eto bebe jos malouser posted image

Ada, cestitkeuser posted image ti ces na jezero?

Kikii, moze kafica, bas bi mi bilo drago; Ishin stari nick je Aisha.
Isha, i tebe dugo nisam vidjelauser posted image

Ja danas bila na ctg, nije bio moj doktor, Puzic bio, pregledao ctg, prepisao ni nesto za anemiju i canesten vag., pa da ponovim brisove. To je to ugl., kontrola za sedam dana

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Kikii)
Neposredna veza do poruke: 1256
23.11.2015 16:40:58   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: Isha

Je li dr Dekovic na godisnjem? Kod tebe bi to trebalo biti veceras-sutra aBd. Imas li bolove?

Dekovic je na godisnjem do 10.12 kako je meni rekao, zato sam danas bila kod Katice.
Ma ne boli me nista posebno, javlja se bol u krstima pa prestane. Uglavnom kuci sam i osluskujem 😊

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 1257
23.11.2015 16:46:14   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: ada_

Farah jel bolio pregled da znam sta me ceka user posted image ,a mozda to krene prije srijede jer si fino otvorena uglavnom sretno pa kad god krenulouser posted image

Nije bolio pregled, jest malo bio neugodan, mada kazu da taj pregled boli ili ne boli zavisno od doktora, jel njezan ili nije 😄😄

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 1258
23.11.2015 16:55:45   
ada_

IZVORNA PORUKA: Leena

Ja danas bila na ctg, nije bio moj doktor, Puzic bio, pregledao ctg, prepisao ni nesto za anemiju i canesten vag., pa da ponovim brisove. To je to ugl., kontrola za sedam dana

Hvalaaa a hocu na jezero ne mjenjam ni bolnicu ni doktora udomacila se user posted image ,sta ti je s brisevima pa ih ponavljas nisam upratila

" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1259
23.11.2015 16:59:56   
ada_

Nije bolio pregled, jest malo bio neugodan, mada kazu da taj pregled boli ili ne boli zavisno od doktora, jel njezan ili nije 😄😄

Ma ja bih ga iskreno preskocila ne volim da me cackaju dolje prije vremena,kad krene nek krene al et vec mi je naglasio tri put da me u petak i to ceka pa haj da i to prodjem user posted image

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1260
23.11.2015 17:01:20   
Leptiri
Uletih da vidim sta je sa Farah, sve mi se cini da je na putu za Jezerouser posted image .

"Na uho ću ti šaptati tajne, a kada ih prepoznaš,
ti samo glavom kimni i ostani u tišini. " Rumi

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 1261
23.11.2015 17:03:59   
Leena

Hvalaaa a hocu na jezero ne mjenjam ni bolnicu ni doktora udomacila se user posted image ,sta ti je s brisevima pa ih ponavljas nisam upratila

I ja u Vojnoj user posted image Ma candidu pokazao prosli bris, pa da ponovim
Nakon terapije.

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 1262
23.11.2015 17:06:02   
jaculi
Cao trudnice, pratim vas redovno ali ne pišem često. Ja sam u osmoj sedmici, ima li jos neka da je blizu mene? Vi ste sve MasAllah user posted image ...Ja imam konstantnu mucninu ali ne povraćam. Jedva sam danas izdržala na poslu koliko mi se spavalo i koliko mi je bilo muka. Kakve ste vi sa ishranom? Mene brine sto mi se jede samo nezdrava hrana. Danas sam pojela malu pizzu a u prvoj trudnoći sam bas zdravo jela a sad mi se većina povrća bas gadi kao i sve sto ima ikakav sos. Piletinu smislit ne mogu kao ni supe i čorbe.Voće jedem doduše svaki dan a sto se ostalog tiče ili pita ili domaći hljeb onako sam ili slani cips..užasna sam

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 1263
23.11.2015 17:13:05   
Leena
Jaculi, meni se sa E tako jelo sve nezdravo, pile mi se cola i cedevita, koje inace ne volim nesto i tako to, sta da ti kazem, kontrolisi se koliko mozes, koliko ne mozes uzivaj u junk food-uuser posted image

Mojih terminusa nigdje, demira i elastigirl se ne javljaju nikakouser posted image Ada mi je dosla da ne budem sama dok se one ne vrateuser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu jaculi)
Neposredna veza do poruke: 1264
23.11.2015 17:19:05   
ada_

I ja u Vojnoj user posted image Ma candidu pokazao prosli bris, pa da ponovim
Nakon terapije.

Na jezeru niko ne trazi te briseve barem ovaj moj doktor ih ne trazi al sam zato svaki drugi mjesec koristila neke vaginalete,do juce sam ih koristila pa se nadam da nema bestija nikakvih a tebi zelim ovaj put dobre rezultate briseva,nego kako se ti spremas psihicki jel te strah,ja sam katastrofa user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1265
23.11.2015 17:41:32   
Leena
Traze u Vojnoj brisove, i prosli put su mi trazili. Sa E nisu, ali sam samo otisla da se porodim, pa nisu imali kadauser posted image
Ma najgora sam ti ovdje s panikom na temiuser posted image ali pokusavam se ohrabriti. I uspijem. I onda odem u bolnicu na kontrolu i ponovo na isto se vratim

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 1266
23.11.2015 17:44:50   
Isha
Kikii, evo Leena ti je napisala, bila sam Aishauser posted image
Mogle bi na kafu dok se Leena nije porodila.

Farah, obavjestavaj nas dokle si, uglavnom, lijepo je krenulouser posted image

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 1267
23.11.2015 18:38:19   
Leena

IZVORNA PORUKA: Isha

Kikii, evo Leena ti je napisala, bila sam Aishauser posted image
Mogle bi na kafu dok se Leena nije porodila.

Farah, obavjestavaj nas dokle si, uglavnom, lijepo je krenulouser posted image

Vikend ili iduca sedmica? Sto je sigurno, sigurno jeuser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 1268
23.11.2015 19:05:07   
Beba_Bu
jaculi welcome user posted image

Ja sam od 9evete počela POVRAĆAM i tako naredna 2 mj. bila na infuzijama jer sam bukvalno padala od iznemoglosti 10 kila oslabila..ohh kad se smao sjetim.. sve sam govorila : POROD,BOL ali koji sahat...Ovo ne prestaje :D

chocoshanel , weelcoomee-dobro nam dosla :) ^_^ user posted image

Farkiiiii user posted image Stiže bebuškaaaaaa :P MašaaAllaaaahh , ^_^ - dosta ih je reklo da onaj zadnji trimestar traje DUŽE nego kompletna trudnoća. :D user posted image

Travelove je sledeća user posted image
Navijamo za vas ^_^ da sve prođe u hajru i bez posljedica,amin. user posted image

< Poruku je uredio Beba_Bu -- 23.11.2015 19:06:25 >

.* 15.Mart.2016*.

Mejsun <3

Love at first sight. *__*

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1269
23.11.2015 19:24:53   
škorpija
IZVORNA PORUKA: jaculi

Cao trudnice, pratim vas redovno ali ne pišem često. Ja sam u osmoj sedmici, ima li jos neka da je blizu mene? Vi ste sve MasAllah user posted image ...Ja imam konstantnu mucninu ali ne povraćam. Jedva sam danas izdržala na poslu koliko mi se spavalo i koliko mi je bilo muka. Kakve ste vi sa ishranom? Mene brine sto mi se jede samo nezdrava hrana. Danas sam pojela malu pizzu a u prvoj trudnoći sam bas zdravo jela a sad mi se većina povrća bas gadi kao i sve sto ima ikakav sos. Piletinu smislit ne mogu kao ni supe i čorbe.Voće jedem doduše svaki dan a sto se ostalog tiče ili pita ili domaći hljeb onako sam ili slani cips..užasna sam

Uh i meni se na početku trudnoće gadilo povrće i sve što i miriše na zdravu hranu user posted image , od te zdrave mogla sam samo puru i jogurt. A i sad mi se najviše jede tjestenina, a meso, povrće pa čak i slatkiši slabo.
Mene brine što se ova beba mrda 10 puta više nego prva, dječak je bio dobar, mirna beba, da li to znači da će curetak da nam zadaje veće probleme i da neće biti spavanja user posted image

< Poruku je uredio škorpija -- 23.11.2015 19:25:32 >

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu jaculi)
Neposredna veza do poruke: 1270
23.11.2015 19:40:48   
Travelove
Farah, znaci otvorena 5 cm, ma bravo. Ojjjj ostadoh sama... Jel otisla ona gore?

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1271
23.11.2015 19:53:36   
ziel
Farah znaci pocello jeuser posted image

Mene danas izmori beban, em bradavice bolne, em rana boli jer ne lezim ne odmaram kao.sto bi trebala.. em nespavanje... bas mi je dan los. A jutros smo.bili na kontroli kod pedijatra, beban kako je izasao iz bolnice dobio 150 gr. Hehe. Samo nek nije izgubio user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 1272
23.11.2015 19:55:21   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: Travelove

Farah, znaci otvorena 5 cm, ma bravo. Ojjjj ostadoh sama... Jel otisla ona gore?

Tu sam zeno, nisam te jos napustila 😊 Nemam bolova, samo povremeno krsta blago bole. Sve dok je tako i dok ne pukne videnjak kuci sam, a u srijedu kad je moj doktor dezurni cu u 10h na hospitalizaciju, tj aBd porod. Ako krenu simptomi ranije, onda se moram i ranije javiti pa koji doktor me zadesi.
Hoces ti sutra na pregled?

Neposredna veza do poruke: 1273
23.11.2015 19:57:27   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: ziel

Farah znaci pocello jeuser posted image

Mene danas izmori beban, em bradavice bolne, em rana boli jer ne lezim ne odmaram kao.sto bi trebala.. em nespavanje... bas mi je dan los. A jutros smo.bili na kontroli kod pedijatra, beban kako je izasao iz bolnice dobio 150 gr. Hehe. Samo nek nije izgubio user posted image

Zar tako brzo bebe idu na kontrolu??? Super za 150 grama, eto ne moras ga dohranjivat, samo doji ☺

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1274
23.11.2015 19:58:31   
cocochanel
Hvala Vam drage moje na informacijama.Dosla sam nekako do broja dr.Katice i rekao je da mu se javim u sledecu srijedu i da ga potrazim na UZ.Uputnicu cu uzeti sutra od doktora pa mu odem.
A termin mi je 15.01.2016 godine akoBogda i imace mama malog djecakauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *