HanaBana -> RE: Svinjska gripa!!!! (13.11.2009 12:32:55)
|
IZVORNA PORUKA: delilah IZVORNA PORUKA: HanaBana IZVORNA PORUKA: delilah ja nisam za vakcinu jer znam kakva je vakcina i odbila sam to , ma nema sanse da ja budem njihov pokusni kunic i da se uce koje su posljedice ,.. znamo kakvo je cjepivo i od cega i da nije za svinjsku gripu ,... a i ko je garantirao da se od svinjske gripe nece razboliti poslije cjepljenja??? to nitko nespominje ,,, muckaju na veliko Ne bih da se raspravljam na ovoj temi jer samo zelim pomoci nasim hanumama sa informacijama, ali molim te nemoj govoriti da znas ts aje vakcina i jos pritom da nije za svinjsku gripu. Radim direktno sa vakcinama dugi niz godina i ne volim suplju pricu na ovako ozbiljnu temu. Ko hoce da se vakcinise u Bosni nece moci jer vakcina nema. Ko nece njegov izbor i taj izbor ne smatram nikako losim. Sta je u toj vakcini isto dobro znam pa ne pricam okolo niti koga nagovaram da se vakcinise ili ne ali ne volim ni da se sire razne ruzne gluposti. Izvini nemoj ovoj shvatiti licno. suplju pricu nazivaj nekome drugome ,zasto ti smijes reci a ja nesmijem ?? ma daj molim te , znam ,vidim i sta se desava i koji su uzroci svega,.. kako znas odakle potice vakcina?? koja su svojstva vakcine,.. ja sam samo rekla da to meni nije dobro i to je moje misljenje ja ga nenamecem nikome ja samo kazem pa ako je to ovdje zabranjeno onda ok ,a ako nekome nepase pa nek necita ,svatko ima pravo na svoje misljenje zar ne?? pa kakvo god ono bilo . Izvini ali nemoj ovo sebi primiti licno .. Nisma rekla da nesto ne smijes reci nego ne treba ljude prepadati a pri tome nemati tacnu inforamciju. Znam sve do detalja od cega s evakcina pravi i odakle potice sve do pojedinosti, ali to je totalno nebitno i naravno da svako ima pravo na svoje misljenje i to veoma cijenim, ali misljenje i tvrdnje su dvije razlicite stvari.
|
|
|
|