veeseelaa -> RE: MOJE PJESME (6.5.2009 0:28:09)
|
moja jedna prijateljica piše jako lijepe pjesme, jeste da nemaju veze s djecom al su zaista prvoklasne evo jedne. Majko Probudi me noćas eho tvoga zova, čekam sabah rani, čekam kad će zora. U snu sam te noćas zagrlio majko, od žalosti duše ko dijete sam plako. Refren: Noćas sam te majko ja pred sabah snio, ja sam majko s tobom u snu kahvu pio. Čemer što te nema dušu mi je tako, kao dijete majko ja sam tebi plako. Osvanula zora i donijela vjetar, a tvoj mezar majko sakrio je behar. Probudi me iz sna jedna suza mlaka, u moj san je došla meni stara majka. Refren: Noćas sam te majko ja pred sabah snio, ja sam majko s tobom u snu kahvu pio. Čemer što te nema dušu mi je tako, kao dijete majko ja sam tebi plako. Prođe sabah rani i jutro osvanu, dođoh ti na mezar da zaliječim ranu. Pamtim ruke tvoje, tvoju narav tihu, plačem ja sa rosom dok učim fatihu. Refren: Noćas sam te majko ja pred sabah snio, ja sam majko s tobom u snu kahvu pio. Čemer što te nema dušu mi je tako, kao dijete majko ja sam tebi plako.
|
|
|
|