mamine oci -> RE: MOJE PJESME (11.12.2009 16:26:18)
|
neznam kako da zapocnem recenicu,ustvari ovo je vise ideja ili prijedlog,a da ne otvaram sad novu temu ja cu ovdje predloziti jer svakako ima veze sa mojim pisanjem... Naime ja sam nedavno napisala dvije bajke za djecu Pepeljugu i Crvenkapu,ali u modernijem stilu.Moja ideja je da posto ima na forumu dosta forumasica koje imaju djecu u dobi od5-10god a blizi se Nova godina i bez obzira na praznike ako bi se ideja realizovala mogli bi ovo i bez praznika,sta hocu tacno da kazem u mojim bajkama se pojavljuju 6likova 3djecaka i 3 djevojcice,ako bi se potrudili mogli bi samo za nasu raju napraviti predstavu,mala raja gleda a malo veca ucestvuje u glumi,recimo i suzana nam je otvorila igraonu pa bi smo zakupili termin i tu napravili nesto znam da je tesko jer djeca trebaju vjezbat,uciti tekst itd...a i bice druzenje sa djecom iz doma i to bi mogli pripremiti za njih,osmilili bi kostime uzivali bi i djeca i odrasli,znam da ima dosta djece koja voli da glume i roditelja koji su kreativni i zele ucestvovati,a i znam da je malo tesko sve ovo realizovati,ali ako postoji volja,zelja,organizacije,nista nije nemoguce,ja sam voljna dati svoje bajke koje sam pisala na poklon nasoj maloj raji,nadam se da ste me skontale sta sam htjela reci to je samo moja zelja i ideja za kreativni kutak za roditelje i djecu...
|
|
|
|