Iskrica2 -> RE: Masturbacija u trudnoći (24.9.2009 14:51:13)
|
Meni je jos neprijatnije da o ovome pricam, posebno zato sto cu u ovom postu priznati i vama ono sto mi je dugo bilo tesko SEBI priznati, a to je da sam zbog orgazma u ranoj trudnoci DVA puta imala spontani pobacaj. Zato je i vazno da napisem to moje iskustvo! Suprugu i meni niko od lekara nije objasnio da u prvoj trudnoci (koja je bila rizicna) ne smem da dozivim orgazam. Razumeli smo samo da je opasno da penis podrazuje grlic, pa nismo imali klasican seksualni odnos. Ali smo se mazili i zadovoljavali medjusobom. Prvi put kada sam , negde u jedanaestoj nedelji trudnoce dozivela orgazam (BEZ penetracije), odmah sam prokrvarila.... Iste veceri na UZ prikazalo se da je plod uginuo :( Lekarka mi je rekla da tako blage kontrakcije materice NISU mogle izazvati pobacaj, iako se u tim momentima desava prekid male plodove cirkulacije.. Uverila nas je da TO nema veze sa pobacajem. Druga trudnoca je bila zdrava i normalna, pa su nam lekari POTVRDILI da smemo imati odnose. Ipak, ja sam se bojala, pa smo se opet samo mazili. Kada sam prvi put u toku tog 'trudnickog' mazenja dozivela orgazam, opet sam osetila nelagodu.. Sutradan vise nisam osecala bebu... i ponovo se desio spontani! Izvinite na dugackom postu, ALI mozda moje iskustvo pomogne da ipk pripazite, cak i ako je trudnoca sasvim zdrava. Te 'blage' kontrakcije mogu prekinuti cirkulaciju koja ide do plodica i on moze uginuti :( :( ... treci put se necemo ni gledati, a kamoli sto drugo!
|
|
|
|