LieToMe RR -> RE: skafander, jakna i cizme....gdje kupiti (7.10.2015 8:35:28)
|
evo ja frisko iz potrage za jaknama (mi za curicu od nepune 3 godine) i jako razocarana u radnje koje smo obisli (cijeli BBI, do sad vodi jedna iz okaidija kao najbolja, sinoc bili u tifaniju na socijalnom, oviese...) ma uzas! sve jakne tanke sjajne, ili neki cvjetni dezeni, sto bi moj muz rekao materijal kao deblja kesa za smeca jos ee i presijava [sm=zmeden.gif] uglavnom za jaknom smo jos u potrazi, vidjela sam u lindexu dobru ali na webu pa se nadam da ce i ovi ovdje dobiti (jako je slicna ovoj sto je nosila 2 godine) sto se tice skafandera iskreno meni sveki kupila proslu zimu cini mi se na pijaci ali predobar donji dio sa tregerima, moci ce joj i ove godine (ne daje mi se puno para jer nije 7 dana na planini svaki dan nego eto kad se stigne ode se i sto izlazi u skitnju nekad u tome) cizmice i svu obucu kupujemo u cicibanu, prosle godine smo uzeli velike debele futrovane, sad smo joj morali uzeti cizmice ali neke malo vise sminkerske (jer joj je nogas porasla pa da ne kupujem debele tene pa opet cizme uzeli ove cizme pa dok joj mogu mogu kupicemo druge onda) eto, nadam se da sam bar malo pomogla e da, sto se tice jakni ljepsi je izbor za djecake i posto ti je djecak veci ja bih pogledala u intersportu, imaju dobre zimske jakne samo za vecu djecicu pa mozda uspijes nesto naci
|
|
|
|