Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Jesam, bome ja imam staza na RR ovaj put mala curica 3.100 teska, 51 duga. Slatka, ali moram priznati da je Ajdin bio ljepša beba . Uglavnom zdrava, prava i lici na MENE 😊
OOOOO drugarice, cestitamo i zelimo zdrav i dug zivot princezi. Bratu cestitamo na novom statusu i novoj ulozi, neka dobro pazi i mazi seku. Ljubimo vas sve...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...