Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Oktobarski konkurs:Prirodna pomoć za mali... 27.10.2015 14:56:57
Hanady RR
a mi smo nacrtali medu :) al ga nismo poslalai...idući ćemo mjesec
nego...
malena, pocy, venne
RE: Oktobarski konkurs:Prirodna pomoć za mali... 2.11.2015 9:01:42
Hanady RR
Jupiiiiiiii
mi čekamo novembar...nacrtani medo je spreman
RE: Oktobarski konkurs:Prirodna pomoć za mali... 30.12.2015 18:05:22
pocahontas
samo da javimo da je i nas paketic stigao prije par dana bas divno iznenadjenje za ove praznike, paket pun svegaaaa..vec uzimamo sirup za imunitet, gel koji se maze po prsima u slucaju kasljucanja i zacepljenih disajnih puteva bas divno mirise, ali eto nadam se da ga neceo morati koristiti, propolis prskamo na desne i zubic koji nam se klima pa ko fol boli pa nam maii medo to sve izljeci dobili smo jos i sirup za kasalj, nadam se da nam ni to nece trebati, ali eto, svakako koristan poklon i bas vrijedan hvala sponzoru