|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  178 179 [180] 181 182   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Fondant
1.6.2011 8:53:54   
vjestica
nema šanse da iščitam cijelu temu, pa ako mi neko može odgovoriti gdje se može kupiti fruktoza i jestivi glicerin?

_____________________________

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4476
   RE: Fondant
1.6.2011 8:55:05   
DM
Glicerin-apoteka
fruktoza-u svim većim prodavnicama na odjelu hrane za dijabetičare!


_____________________________

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 4477
   RE: Fondant
1.6.2011 8:55:57   
vjestica
hvala user posted image

_____________________________

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 4478
   RE: Fondant
1.6.2011 8:56:56   
ziki
doublemum torta je bas lijepa, svka castuser posted image . Ovo je prva ako se ne varam

_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 4479
   RE: Fondant
1.6.2011 8:58:11   
DM
Hvala, je prva!

_____________________________

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 4480
   RE: Fondant
1.6.2011 9:00:30   
R&T@
Zaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoces li nam pokazati tu svadbenu?

_____________________________

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 4481
   RE: Fondant
1.6.2011 9:06:41   
Hanady RR
doublemum pelijepouser posted image user posted image user posted image user posted image

zaho ja noćas čekala i čekala tebe nema...de nam tu svadbenu pokaži molim teuser posted image

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4482
   RE: Fondant
1.6.2011 10:19:41   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

Glicerin-apoteka
fruktoza-u svim većim prodavnicama na odjelu hrane za dijabetičare!



ili još detaljnije....

glicerin će ti dati 100% u apoteci u prizmelju BBi centra...100 ml -3 Km
a fruktozu imaš u mrekatoru 500 g....ona je oko 6 Km...na odjelu zdrav prehrane i hrane za dijabetičare...
ah a ako imaš sreće u DM-u ima isto pakovenj za nepunih 3 Km...

etouser posted image

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 4483
   RE: Fondant
1.6.2011 11:43:19   
palachinken
Hanady, kad će tvoj winnie?

_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4484
   RE: Fondant
1.6.2011 13:28:37   
DM
Zaaaaaaaaaaaaahoooooooooooo

_____________________________

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4485
   RE: Fondant
1.6.2011 15:28:46   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: palachinken

Hanady, kad će tvoj winnie?

hej u subotu popodne :)
naručila sma očekujem najljepšeg...pa čak ljepšeg i do tvogauser posted image

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4486
   RE: Fondant
1.6.2011 17:32:40   
dush
Zna li neko kako se ovo napravi:

user posted image



Kao ovi krakovi, kao da se torta otvorila? Ne znam ni kako da trazim po googlu neki tutorial :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4487
   RE: Fondant
1.6.2011 18:38:59   
vjestica
IZVORNA PORUKA: dush

Zna li neko kako se ovo napravi:

user posted image



Kao ovi krakovi, kao da se torta otvorila? Ne znam ni kako da trazim po googlu neki tutorial :)


jaooo ovo je predivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja hoću ovakvu tortu, ko mi može napraviti ovakvu tortu?
btw za sastojke za fondan nisam pitala za sebe, to je za mene viša matematika user posted image user posted image user posted image nego za svekrvu, voli da pravi kolače i torte
ali ja hoću ovakvu tortu za curin rođendan


_____________________________

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 4488
   RE: Fondant
1.6.2011 20:04:06   
R&T@
Za ove krakove...
potrazi na internetu kako se reze pogaca cvijet i to je to...user posted image

http://www.blogoye.org/kuhinjica/62755/  (evo primjera)

Ja cu pokusati da ti objasnim...
Stavili su dva fondanta jedan na drugi i onda u zamisljenom krugu isijekli 4 linije koje se ukrstaju u sredini tog kruga...
(kao kad crtas pahuljicu)
zatim samo izvrnes te "trokutice" i eto ovih krakova...user posted image

< Poruku je uredio tajra -- 1.6.2011 20:09:28 >


_____________________________

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 4489
   RE: Fondant
1.6.2011 21:29:21   
enči80
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=231810940167711&set=a.231808366834635.80356.169421559739983&type=1&theater


Evo ti link pogače,pa po njoj uradiuser posted image

_____________________________

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4490
   RE: Fondant
1.6.2011 21:38:10   
Dzenana_G

IZVORNA PORUKA: dush

Zna li neko kako se ovo napravi:

user posted image



Kao ovi krakovi, kao da se torta otvorila? Ne znam ni kako da trazim po googlu neki tutorial :)


Ovo sam gledala u onoj emisiji hrana i vino kako se pravi.
Dakle ovako nadam se da cu uspjet objasniti.
Na tortu stavis jedan krug od fondanta, znaci samo gornju povrsinu da prekrije, preko toga stavis foliju da se sljedeci sloj ne zalijepi, ali isto samo da prekrije gornju povrsinu. Onda preko oblozis tortu kao sto i inace radis, a onda taj gornji sloj zarezes nozem kao zvjezdicu i samp preklopis ove djelove kao na slici i izvuces onu foliju. Posto je na ovoj slici dvije boje pretpostavljem da se stave dva zavrsna sloja, s tim sto vjerovatno da nebi bilo predebelo predzadnji sloj isto stavi samo na gornju povrsinu.
Nadam se da nisam zakomplikovala i da si shvatila.

_____________________________

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 4491
   RE: Fondant
1.6.2011 21:53:04   
Bambi09
Zene drage, ja sad slucajno bila u jednoj prodavnici i ugledam vjerovali ili ne user posted image

Kosta 6 KM, pa ako nekome treba a ne moze da nadje, mogu kupiti pa da ponesem u subotu


_____________________________

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 4492
   RE: Fondant
2.6.2011 0:36:33   
tweety
Mislim da je DM-ova fruktoza najjeftinija.


< Poruku je uredio tweety -- 2.6.2011 0:42:11 >


_____________________________

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 4493
   RE: Fondant
2.6.2011 1:10:57   
N_N
Ej žene, gdje da kupim ovaj kartonski tanjir/podlogu za tortu, mislim na ove srebrne isl. Večeras prevrnula Interx, Konzum, Mercator, Dp i neeema user posted image

_____________________________

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 4494
   RE: Fondant
2.6.2011 1:13:22   
happysmile
Imas u tusu ja sam kupovala neki dan zlatne imas svih velicina

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 4495
   RE: Fondant
2.6.2011 1:14:03   
N_N
Ej super, hvala ti!

_____________________________

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu happysmile)
Neposredna veza do poruke: 4496
   RE: Fondant
2.6.2011 8:41:10   
dush
Tajra , Enci i Dzenana, HVALA puno za objasnjenje kako se pravi ova otvorena torta :) Skontala sam! :)

To mi tako izgleda genijalno!!!! Nemam u planu da pravim (jos) ali me bas interesovalo kako se pravi....

< Poruku je uredio dush -- 2.6.2011 8:44:45 >

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 4497
   RE: Fondant
2.6.2011 8:42:01   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dush

Hvala puno za objasnjenje kako se pravi ova otvorena torta :)

To mi tako izgleda genijalno!!!! Nemam u planu da pravim (jos) ali me bas interesovalo kako se pravi....


eh nek si ti konkretno pitala sad je meni lakšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 4498
   RE: Fondant
2.6.2011 8:44:12   
dush
Ko pita taj ne skita user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4499
   RE: Fondant
2.6.2011 10:53:33   
vjestica
IZVORNA PORUKA: vjestica

IZVORNA PORUKA: dush

Zna li neko kako se ovo napravi:

user posted image



Kao ovi krakovi, kao da se torta otvorila? Ne znam ni kako da trazim po googlu neki tutorial :)


jaooo ovo je predivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja hoću ovakvu tortu, ko mi može napraviti ovakvu tortu?
btw za sastojke za fondan nisam pitala za sebe, to je za mene viša matematika user posted image user posted image user posted image nego za svekrvu, voli da pravi kolače i torte
ali ja hoću ovakvu tortu za curin rođendan


da ponovim, jer znam da ima par forumašica koje prave torte, a ne znam koje su to sve, i koja mi može napraviti ovakvu tortu
može i na pp, ako se ne smije reklamirati
i koliko ranije se treba inače naručiti torta kod naših forumašica koje se prave prodajom istih?


_____________________________

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 4500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  178 179 [180] 181 182   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  178 179 [180] 181 182   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *