Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (31.10.2015 23:11:31)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: magicalani IZVORNA PORUKA: ziel Hejjjjjj ja upadam samo da kazem da mi je sluzni cep ispao eeee koju tremu osjecam, bas sam se uzbudila [sm=bravo.gif] izaslo je malo vise od velicine oraha gusto sluzavo i smedje-bijelo... Gdje su ove nase mamice da mi kazu nakon koliko treba da pocnu bolovi? Dva dana otprilike[sm=smiley36.gif] nek je sretno, nema veze ako malo i otegne...bolje nego rano u bolnicu. Hvala na info, bas citam da moze i do 7 dana da na krene porod... Ovaj moj dr.u utorak dezurni al ako krene do utorka valja mi ga zvati pa neka se mijenja s nekim haha Ja sam pisala vec, 48 h od ispadanja, ja sam se porodila, s tim da su meni bolovi krenuli odmah, oni blagi menstrualni. Ovako, cep ispao u petak oko 17h i krenu lagani bolovi, ali nista da mozas mjeriti nego oni dosadni. U subotu oko 01 ujutro vec su bili malo jaci, a ja od uzbudjenja i tih bolova nisam mogla spavati. Ujutro odem na ctg i kazem dr i on me posalje kuci jer je guzva bila u bolnici i kaze da dodjem ako budu na 5 min. Tek oko 13 bili su na 10 minuta, ali ja nikom nisam govorila osim muzu. U 16 h za vriheme rucka primijeti svekrva da nesto nije u redu, tj da me boli, pa se i svekar uspanici, kao idemocodmah u bolnicu da se ne porodis ovdje [sm=jezicek.gif]. Tada su bili na 5 minuta. Dok smo otisli i obavili cijelu proceduru oko prihema bilo je 17.30 i bila sam otvorena 6 cm. Oko 21 dr je probio vodenjak, a porodila sam se u 22.40h.
|
|
|
|