Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam A+ i na zalost ne znam nikoga sa tom krvnom grupom. Ako ikako drugacije mogu pomoci javite mi. Nadam se da ce trudnica i njena beba biti dobro.
Ja sam AB pozitivna i rado bih dala krv,nastojat cu da dodjem,vidit cu danas sa MM-om jos,al sad neznam hoce li biti problem jer sam malo malokrvna .Ako bih dolazila isla bih sa tatom jer je i on isto AB poz,nadam se da cemo moci doci,javim vam kasnije.
Ja sam 0+ Tako mi je tesko, vec prije dva dana sam svima javila i tragamo za AB+ za nasu trudnicu. Znam kako je traziti krvnu grupu i drzim fige da se sto vise krvi nadje da prebrodi tu krzu
Prikljucila sam se grupi na fb i uputila poziv svim prijateljima iz Tuzle i okoline, valjda ce se neko naci s tom krvnom grupom.
Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.
S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.
Ja imam krvnu grupu AB+, i sada sam im poslala mail i moj br.tel pa cu vidjeti sta ce mi odgovoriti...A ne znam zasto bi ljude bilo strah darivati krv?! Samo mi je malo vremenski komplikacija jer radim i sve, a treba se u Tuzlu ici, ali sve se moze iskombinovati...
Tea lana, sta bi sa trudnicom?? Je li se porodila, je li sve ok, jeste li uspjeli naci dovoljno davalaca??? Bas mi je juce pala na pamet, ni sama ne znam sto i vidim da ovdje niko nista ne javi...???
Rado bih pomogla, ali ja sam B+ i uz to još i trudna, pa ću obavijestiti sve koje poznajem, nadam se da će se bar neko pronaći da pomogne! Držimo fige, sretno!!
I ja bi to rado voljela znati,pokusat cu se raspitati pa vam jevnem ako sta saznam.Ja sam za njen slucaj saznala preko poruka na fb jer sam clan grupe Dobrovoljni davaoci krvi na fb,i svima nam je tada poslana poruka za pomoc.