ena23 -> RE: ludi hormoni ili.. (24.4.2009 13:50:21)
|
Istaaaaa situacija.... Na pocetku trudnoce, nekad oko 10te sedmice sam cak pomisljala i na to da idem psihologu... konstantno sam plakala, bila neraspolozena, utucena, ma sve mi se cinilo crno, doslo je bil odo toga da mislim zasto ja uopste ovo dijete nosim u ovaj crni svijet.... Nazalost, ni ja ni mm nismo tada bili svjesni da je sve do hormona i on nije bio uopste strpljiv i podrziv kao danas, cak se jednom istreso toliko na mene da sam ja mislila otici kuci roditeljima i nikada se ne vratiti... uh kad se samo sjetim tog razdoblja muka me neka uhvati.... E sada, u 23oj sedmici, stvari su vec drugacije... sada nisam depresivna ali me hvataju valovi... u jednom trenutku umirem od smjeha a u sljedecem sam ljuta na njega i plakala bih... mm je naviko na moju sutnju, ljutnju i krivljenje njegove licnosti pa jadan trpi sve moje ispade, pokusava da racionalno prica sa mnom (mada rjetko uspije u tome) kada mene uhvate napadi histerije... kada se opet smirim onda isplacem obavezno i jednu turu zato sto sam bila odvratna prema njemu i onda ga grlim i ljubim i izvinjavam se... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Drugo stanje, sta ces...
|
|
|
|