Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Problemi sa bubrezima kod djece! 27.4.2009 13:20:14
HanaBana
Sada nam je tajo javio rezultate nalaza urinokulture i HB svi su negativni i sve je super Samo nas jos malo brine taj prosireni kanal ali nadamo se da je to rezultat upalice prije mjeasec dana i da ce to sve biti OK Presretna sam...hvala vam punoooooooooooooooo
RE: Problemi sa bubrezima kod djece! 5.5.2009 10:56:59
HanaBana
Nasa istraga otkud prosiren bubrezni kanal se nastavlja. Pedijatrica je pregledala sve nalaze i sada trazi strucno misljenje od djecijeg radiologa sa Koseva. Ludilo se nastavlja Mi samo vjerujemo da to nije nista ida je svo ovo ispitivanje potrebno da se potvrdi nasa dijagnoza, ali ostajemo ustrajni pa idemo i to da vidimo ovih dana.
RE: Problemi sa bubrezima kod djece! 5.7.2012 20:27:41
bambi7
Ovdje se vidim niko odavno nije javio al eto moram sad ja na zalost. Mojoj curici su otkrili(slicajno) da joj je lijevi bibreg manji i nije na svom mjestu vec je odignut Evo mijesec dana se ganjamo sa urinokulturama, nalazima urina u UZ... sutra konacno sekamo nalaz UZ cistografije da vidimo jel bubreg takav od rodjenja ili ga nesto gura premo gore. Malena je super podnijela sve te nalaze, mamin heroj pravi, cak se ni na kateter nije bunila...Al je zato nase zdrastvo posebna prica,,,eee za sta oni nama uzimaju pare svaki mjesec, uh..... Eto da se i ja izjadam malo