Pikapolonica -> RE: Plaćanje računa iz BiH u EU (27.8.2015 13:01:44)
|
IZVORNA PORUKA: almondray IZVORNA PORUKA: Pikapolonica Pa i ja inace uvijek kad kupujem online, kupujem iskljucivo ako mi daje opciju Paypal-a, a ako mi bas gori, onda pristanem i na karticu [sm=smiley36.gif] Jedino sam WU koristila za uplate akontacije smjestaja u Hrvatskoj, a ova ostala kupovina Paypal/kartica i isto su svaki put sasvim mali iznosi provizije koju banka uzme na konverziju. Ovo devizno placanje ili WU se definitivno ne isplati kad su veci iznosi u pitanju... Pitala si i za postu (i to sam probala [sm=smiley36.gif] ), ali sam opet slala u Hrvatsku i tad su mi na iznos od 50EUR uzeli nepunih 10KM (sto opet nije malo...). Idem logikom WU-a, da bi onda i za Njemacku bilo skuplje. Ja pristajem i na karticu jer je debitna i obično uplatim samo onoliko koliko planiram potrošiti[sm=smiley36.gif] tako da me nije strah zloupotrebe(najčešće je prazna[sm=smiley36.gif]) Mislila sam da ako negdje stoji da prihvataju Visu da će naplatiti sa nje .A ovi poslaše paket i račun,nešto kao kod nas pouzećem[sm=zmeden.gif] Uglavnom,bila u pošti oko 10KM izađe i za Njemačku slanje(ima čak i osiguranje na njih) Znači može svako svakome slati pare po svijetu bez da bogati bankare E to je ok, ti si osigurala samu sebe tako [sm=smiley36.gif] Bitno je da si zavrsila, a da te ne ogulise banke :)
|
|
|
|