nina/mo -> RE: Kakav vam je dr.IVAN BUŠIĆ (9.4.2011 21:41:53)
|
Ja razumijem da svaki dr. nekome može biti dobar ili loš u bilo čemu,ali moje mišljenje za Bušića je katastrofalno,da sam poslje poroda kojeg je on "vodio" bila u stanju ubiti ga,od zdrava djeteta zamal nije invalida doživotnog napravio,kao prvo držao me na dripu 23 sata,bogu dušu sam davala,molila Boga oboje da umremo,a to je za majku buduću dno dna,samo zbog seljačke priče da svako žensko mora roditi prirodnim putem (a šta ako ne ide) ,onda suvišnih komentara kao npr. pri pregledu kad kaže "ja kad uvučem volim i da zadržim",pa kakav si ti čovjek jebo te život,onda kad mi nisu mogli naći na ctg-u djetetove otkucaje srca poslje tog svega ikad su i one seste počele vrištat i plakat,njega nisu mogli nači jer nije spavao u bolnici,frajer izašo malo na mezu pošto sam rađala na Božić,da me nisu dr.Selma (anestezija) i dr. Soldo odveli na carski tu bi mi bio kraj,a i djetetu mi,pošto sam se i ja izgubila u neka doba tj.onesvjestila, a žestoko mogu trpiti,nisam neka cmizdravka,nisam ni slabašna,da me lako slomiti i nitko živ meni ne može popraviti mišljenje o tom čovjeku,on je za mene đubre sa dna kace!
|
|
|
|