Avamy -> RE: Za pocetak zivot u zajednici (10.8.2015 0:28:18)
|
*ijaa* slazem se s tobom al pobogu pa nije niko i nista savrseno,svi smo mi ljudi.Al ja sam uvijek za to da se razgovorom moze sve rijesiti,a ako ne bude islo u braku pa zato postoji razvod ne dozvoljava niko danas da ga je*u kako oni hoce.Zasto danas postoje toliko razvoda jer danasnje djevojke nece da trpe hvala bogu pa je tako.A to je proslo vrijeme kad snaha dodje u kucu pa mora bit sluskinja to danas tako nije i ja i startu kazem nisam dosla nikome da sluzim i cao ne dam se je*avat.To oni i znaju doduse kod mene nisu tolilo nekulturni da ulaze kad im se migne na sprat, i sada kada dodjem kod decka kuci gore na sprat na kafu nikada nam niko nije usao u sobu uglavnom odozdo zovu da se sidje.Jednom je tako njegov otac usao i nikad vise i moj decko mu je lijepo ocitao bukvicu da to vise nikada ne radi.I zaista nikad visee,znaci sve razgovorom,nismo svi isti.A vjeruj ja bih sada da imamo svoj stan al boze moj kako u je*enoj bosni da se nadje posao mora se od necega poceti.Za pocetak na sprat opet to nije zajednica meni ako se njegovi roditelji ne gledaju ja ne zelim da ih gledam i sta je tu cudno,sreca je sto njegovi roditelji ne vole da smetaju i ja sam to u startu pokazala da ne volim da mi se smeta.Zene majka je majka kako god [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|