M kao Mama -> RE: Opća bolnica "Prim.dr. Abdulah Nakaš" Sarajevo (22.10.2015 8:40:50)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: škorpija Super, hvala na info, nadam se da ćes se poslije poroda javiti s detaljima iz prve ruke[sm=smiley1.gif]. Sretno na porodu. P.S. Nadala sam se da je Bećiragić nekim čudom ispario, ali eto nažalost nije[sm=hudicek1.gif] O bože, škorpi moja, takvi neće ispariri nikada, otjerali su najbolje, a sad ovi neka se šier, Aida šefica, e svaka im čast, dr. Spahović je super bio je meni na porodu, on je najviše sa Mašićem bio, Nakaš je super, za ostale nek im je sretan rad Meni jje aida ok. Nisam cula nista lose o njoj. Jesi li imala lose iskustvo? A, beciragica necu komentarisati [sm=smiley36.gif]. Samo cu reci da sam molila Boga da mi se ne zadesi na porodu :) e, sada šta znači loše iskustvo, nisam imala ono baš loše iskustvo, ali nije mi ostala ni u lijepom sjećanju. Zatekla mi se nakon poroda kad se neštomalo iskomplikovalo, u onom periodu kad žena leži dva sata po porodu, hem je bile grupa, hem ne ljubazna, hem bezobrazna. S drugim bebom kada sam leže jako dugo na patologiji, dala sam joj priliku da se popravi, ali bogami isti utisak je ostavila. Za mene je ona tip za kojeg mogu kazati nit smrdi, nit miriše, znači, dođe ona na svoj posao, ali tu je kraj priče. Nema one ljubaznosti,srčanosti, da je ikad nasmijaan nikad, i sl. Tako da moje mišljenje o njoj je takvo, mada vjerujem da ima žena kojim je ona super.
|
|
|
|